SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

JO 2020 | Marian Drăgulescu nu a prins finala de la sărituri: „Le vom ţine pumnii strânşi colegilor”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat sâmbătă, 24 iulie 2021, ora 14:18,
Marian Drăgulescu, sursa foto: Facebook
Marian Drăgulescu, sursa foto: Facebook

În singura probă la care s-a înscris, Marian Drăgulescu, care va împlini 41 de ani, a ratat finala de la Jocurile Olimpice.

Gimnastul a fost notat cu 13.466 la prima săritură şi cu 14.533 la cea de-a doua, pentru o medie de 13.999. În urma acestor rezultate, Dăgulescu s-a clasat pe locul 9, ratând astfel prezența ultimul act la întrecerea de la Tokyo.

În finală se califică doar primele opt locuri ale clasamentului. Concursul este încă în derulare, cu subdiviziunea a doua din trei.

Marian Drăgulescu, sursa foto: Facebook

”Am fost foarte aproape să reuşesc prima săritură în picioare! Nu îmi pare rău că am mai încercat încă o dată, sunt doar recunoscător. De aici de la Tokyo, vă îmbrăţişăm eu şi antrenorul meu Ştefan Gal şi mulţumim tuturor pentru suport şi pentru gândurile frumoase. Îi vom urmări mai departe pe colegii noştri şi le vom ţine pumnii strânşi”, a declarat Marian Drăgulescu, după calificările la sărituri, pentru TVR.

La gimnastică, România mai este reprezentată de Larisa Iordache, participantă în calificări la bârnă, și de Maria Holbură, care va lua startul la toate cele patru aparate.

CITEȘTE ȘI –>> JO 2020 | PRIMELE VICTORII ȘI PENTRU TENISUL DE MASĂ: „NE CONTIUĂM VISUL DE A OBŢINE O MEDALIE”

JO tokyofinalarealitateagimnasticasariturimarian dragulescu