Jocul de pe Arena Națională a rămas dator: „Ambele echipe au fost lipsite de ritm şi de vlagă”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat duminică, 11 iulie 2021, ora 09:00,
CFR Cluj – CSU Craiova, sursa foto: Universitatea Craiova/Facebook
CFR Cluj – CSU Craiova, sursa foto: Universitatea Craiova/Facebook

CSU Craiova a câștigat Supercupa României, după ce a învins pe CFR Cluj, scor 4-2, după loviturile de departajare și 0-0 în timpul celor 90 de minute de joc.

În meciul disputat pe Arena Națională, pentru olteni, primii care au executat, au marcat de la punctul cu var Gustavo, Găman, Cicâldău, Markovic, în timp ce pentru ardeleni au punctat Rodriguez, Costache, iar Păun și Omrani au ratat.

Portarul Mirko Pigliacelli a fost eroul celor din Bănie, după ce a apărat cele două execuții ale jucătorilor clujeni. Astfel, portarul de 28 de ani a le-a adus oltenilor prima Supercupă a României din istorie și a fost declarat ”omul meciului”.
CSU Craiova, sursa foto: Universitatea Craiova/Facebook
Anghel Iordănescu a fost și el prezent la meciul care a deschis sezonul competițional din România și a analizat prestația celor două combatante. La capătul unei partide în care s-a înregistrat un singur șut pe spațiul porții timp de 90 de minute, fostul selecționer nu a rămas impresionat.

„Prima repriză a fost una în care Craiova a avut parcă iniţiativă, iar în repriza a doua CFR a fost mai activă. Mă aşteptam să fie mai multă vlagă în teren, mai mult entuziasm şi mai multă dorinţă.

CFR-ul până la urmă a început jocul cu cinci jucători noi în teren faţă de meciul trecut. Ambele echipe au fost lipsite de ritm şi parcă de vlagă”, a declarat Anghel Iordănescu.

CITEȘTE ȘI –>> SUSPANS PÂNĂ ÎN ULTIMA CLIPĂ! CSU CRAIOVA, NOUA SUPERCAMPIOANĂ A ROMÂNIEI!

anghel iordanescucraiovarealitateacfr clujsupercupa romanieiarena nationala