Jucătorii Astrei au dat cărțile pe față! De ce au refuzat să o ajute pe FCSB în Europa

Articol de Dragoș Vasile - Publicat duminică, 27 septembrie 2020, ora 09:53,
fcsb slovvvan liberec

Jucătorii Astrei Giurgiu și-au motivat decizia de a nu ajuta FCSB-ul în Europa League.

Formația roș-albastră este lovită din plin de COVID-19, iar până la ora meciului cu Slovan Liberec, nu mai puțin de 15 jucători erau infectați cu coronavirus.

În aceste condiții, Becali a făcut tot posibilul pentru ca echipa sa să fie avantajată în meciul din turul trei preliminar Europa League. Acesta a încercat să aducă chiar și jucători de la Astra.

Constantin Dima și Valentin Gheorghe se numărau printre fotbaliștii doriți de FCSB, iar cei doi au explicat de ce nu au acceptat să meargă la clubul din Capitală.

”A fost decizia mea. Așa am hotărât eu, să rămân aici, iar asta a fost. Nu ar fi trebuit să renunț la bani, pur și simplu așa a fost situația. Le mulțumesc celor de acolo că m-au dorit și îmi pare rău că nu s-au calificat mai departe.” și-a motivat Gheorghe decizia.

”S-a tranșat foarte simplu, nu mi-am dat acordul, nu am fost de acord cu situația. Sunt la Astra și încerc să-mi fac treaba cât mai bine. Nu vreau să comentez, îmi pare rău pentru Steaua că a pierdut, dar pentru mine este un subiect închis.”, a explicat Dima.

Citește și Bogdan Andone a răbufnit: ”Ne tratează ca pe niște sclavi!”

liga 1astra giurgiudeclaratiifcsb
cornel dinu razvan burleanu

Cornel Dinu dă de pământ cu Burleanu: ”Niște impostori, derbedei și găști infernale puse numai pe tâlhărie”

cfr

CFR a băgat spaima în primul adversar din Liga Campionilor: „O să fie foarte greu, sunt favoriți!”