Jucătorii CFR-ului, puși la zid după prestația din Gibraltar: „Nu văd nicio dorință, niciun interes!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 20 iulie 2021, ora 21:41,
CFR Cluj
CFR Cluj

Campioana României din ultimele patru sezoane continuă să câștige cu emoții meciurile, astfel că succesul contra celor de la Lincoln a venit după o întoarcere de scor!

CFR Cluj a izbutit să o învingă pe campioana Gibraltarului, însă evoluția elevilor lui Marius Șumudică nu i-a convins pe oamenii din fotbalul românesc. După un start de partidă modest, ardelenii s-au văzut conduși pe tabelă, după o fază în care apărarea formației din Gruia a fost făcută șah-mat.

La pauza meciului, Helmuth Duckadam și Ionel Dănciulescu au analizat jocul CFR-ului. Fostul goalkeeper al Stelei a rămas surprins de felul în care Lincoln a intrat în joc și a ținut să îi atace pe elevii lui Șumudică. Duckadam a mărturisit că nu a văzut absolut nicio dorință din partea fotbaliștilor campioanei României, declarând că aceștia dau senzația că își lucrează antrenorul.

„M-a surprins foarte plăcut această echipă din Gibraltar. CFR, foarte slabă în prima repriză! Să vedem cum va juca în partea a doua, mă aștept la vreo două schimbări. CFR arată ca o echipă care-și lucrează antrenorul. Efectiv, nu văd nicio dorință! Deac, Păun… nu văd niciun interes”, a declarat Helmuth Duckadam, potrivit Digi Sport.

„Din nou probleme în axul central. Din nou nesincronizare între fundașii centrali. Desigur, e vorba despre întreg sistemul defensiv. Sunt probleme acolo!”, a spus și Ionel Dănciulescu

Citește și CONDUCEREA CFR-ULUI PUNE PRESIUNE PE ȘUMUDICĂ: „MAI ARE DE LUCRAT!”

duckadamdeclaratiilincolncfr clujrealitatealiga campionilor