Jucătorii lui CSU Craiova, pregătiți de noul sezon: „Acesta poate fi anul nostru!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat vineri, 16 iulie 2021, ora 16:53,
CSU Craiova
CSU Craiova

CSU Craiova își începe drumul din noul sezon al Ligii 1 în compania celor de la FC Argeș, într-un duel care va avea loc sâmbătă, de la ora 21:30, pe Ion Oblemenco!

Oltenii nu și-au îndeplinit principalul obiectiv stabilit la începutul sezonului precedent, astfel că au părăsit lupta la titlu cu doar câteva etape înainte de finalul play-off-ului. Acum, patronul Mihai Rotaru a declarat că nu mai stă la discuții și le-a cerut elevilor lui Marinos Ouzounidis să lupte pe toate fronturile pentru a opri foamea de trofee care este în Bănie.

Mihai Bălașa, unul dintre oamenii de bază ai celor de la CSU Craiova, a vorbit despre obiectivele „juveților” din noul an și le-a transmis fanilor că trebuie să gândească pozitiv. Totodată, apărătorul central a prefațat duelul contra piteștenilor și a mărturisit că atât el, cât și colegii săi, vor trebui să trateze cu maximă seriozitate fiecare partidă pentru a putea îndeplini toate obiectivele puse în joc în acest sezon.

„Am început sezonul cu dreptul, am câştigat Supercupa, deşi nimeni nu ne dădea nicio şansă, aşa că fanii trebuie să gândească pozitiv, că acesta va fi anul nostru. Ne propunem să fim sănătoşi şi să luăm meci cu meci, să nu ne gândim la obiectivele finale de pe acum, ci la fiecare joc în parte.

Citește și VESTE MARE PENTRU OUZOUNIDIS! BANCU, BUN DE JOC CU FC ARGEȘ

Totdeauna este loc de mai bine, dar suntem la început de sezon, am jucat numai un meci oficial şi este normal să nu fim la sută la sută, va veni şi vremea în care se vor vedea efectele cantonamentului. Va fi foarte greu pe trei fronturi, dar şi plăcut, fiindcă asta înseamnă că suntem în obiectiv pentru toate competiţiile.

Am câştigat Supercupa, ne-am bucurat câteva zile, dar am lăsat-o în urmă, acum începe campionatul şi ne gândim să începem cu dreptul. Vor face diferenţa atitudinea cu care vom intra pe teren şi seriozitatea cu care vom trata meciul.

Avem destule experienţe neplăcute din trecut cu aşa-zisele echipe mici, dar e clar că nu mai sunt echipe mici şi am avut destule surprize şi anul trecut. Încă nu ne gândim la Europa, ci la meciul cu FC Argeş, este cel mai important, apoi vom avea timp să studiem adversarul din Conference League”, a spus Mihai Bălaşa, la conferința de presă.

Citește și MIHAI ROTARU NU STĂ LA DISCUȚII ÎN NOUL SEZON: „E O FOAME MARE DE CAMPIONAT ÎN BĂNIE!”

csu craiovarealitateadeclaratiimihai balasaliga 1