Mihai Rotaru nu stă la discuții în noul sezon: „E o foame mare de campionat în Bănie!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 13 iulie 2021, ora 17:29,
Mihai Rotaru
Mihai Rotaru

Patronul celor de la CS U Craiova, Mihai Rotaru, a vorbit despre obiectivele echipei sale în noul sezon și le-a transmis un mesaj categoric elevilor lui Marinos Ouzounidis!

Oltenii nu și-au îndeplinit principalul obiectiv stabilit la începutul sezonului precedent, astfel că au părăsit lupta la titlu cu câteva etape înainte de finalul play-off-ului. Deși erau în cărți la un moment dat pentru cucerirea campionatui, elevii lui Ouzounidis au fost protagoniștii unor evoluții modeste și au ratat pentru al doilea an consecutiv șansa de a aduce trofeul Ligii 1 în Bănie.

Acum, Mihai Rotaru a mărturisit că foamea de performanță din Bănie îi obligă pe jucătorii de la CSU Craiova să lupte pe toate fronturile în noul sezon, Patronul „juveților” a dezvăluit că nu concepe ca echipa sa să părăsească Conference League înaintea calificării în grupe și le-a trasat în mod clar lui Cicăldău&co misiunile din următorul sezon.

Noi credem că avem o șansă bună la titlu, nu neapărat prima șansă, dar dacă știm să exploatăm, chiar putem să ajungem aici, pentru că e o foame mare de campionat aici, în Bănie, și în rândul tuturor suporterilor. Noi avem patru obiective în fiecare an, calificarea în cupele europene, campionatul, Cupa și salvarea de la retrogradare. Este un obiectiv calificarea în cupele europene, nu mai avem voie să ratăm. 

Citește și CICÂLDĂU ȘI PIGLIACELLI, ȘANSE MARI SĂ NU MAI CONTINUE ÎN BĂNIE! SITUAȚIA CELOR DOI FOTBALIȘTI

mihai rotaruliga 1csu craiovarealitateadeclaratii