Jucătorii Universității Craiova dau vina pe arbitraj după egalul cu Chindia: „Nu poți da așa cartonașele”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 29 noiembrie 2022, ora 22:08,
Alexandru Crețu
Alexandru Crețu

Universitatea Craiova a remizat, în deplasare, cu Chindia Târgoviște, 1-1, într-un meci restant din Etapa a 6-a a Superligii.

Screciu trebuie încurajat, e un copil”, îl apără Dan Nistor pe jucătorul eliminat

Formația antrenată de Mirel Rădoi a deschis scorul în minutul 13, prin Alexandru Crețu, a rămas în inferioritate după eliminarea lui Vladimir Screciu (69) și a fost egalată în urma reușitei lui Daniel Popa din minutul 90.

După meci, jucătorii echipei oltene și-au vărsat supărarea pe arbitrul de centru Ionuț Coza, care l-a eliminat prea ușor pe Screciu. „Am avut ocazii mari, păcat că facem aceste greșeli, care la acest nivel te costă. Cred că meritam victoria. Trebuia să fie 2-0 și în 10 oameni trebuia să păstrăm rezultatul.

Screciu trebuie încurajat, e un copil, avem mare încredere în el că nu va mai face aceste greșeli în viitor. Din punctul meu de vedere, vreau să intrăm în play-off, după vom vedea câte puncte vom face și cum ne vom descurca.

Vom vedea, astăzi a fost ultima etapă din tur, practic, pentru că a fost o restanță. Ne va aștepta un meci greu sămbătă, trebuie să ne concentrăm.

Suntem bărbați și asta e cel mai important. Atmosfera a fost bună întotdeauna la echipă”, a spus Dan Nistor la finalul meciului.

Nu poți da așa cartonașele”, îi atrage atenția Bogdan Vătășelu arbitrului de centru

Bogdan Vătăjelu a recunoscut că el și colegii lui trebuia să fie mai atenți și să nu ia gol în minutul 90. „Este un rezultat care nu ne ajută prea mult, cred că am jucat mai bine decât adversarii și că meritam victoria, dar asta este, a venit și acea eliminare în a doua repriză.

Eu știu cât muncesc eu zi de zi și cât mă dăruiesc pentru echipă. Nu e timp de plâns, trebuie să mergem cu capul sus!”, a spus Alexandru Crețu, autorul golului.

Când ai un om în minus, adversarul vine peste tine și am făcut o mică greșeală. Noi ne-am descurcat foarte bine, mai puțin la acel meci. Cum și noi am câștigat meciuri în ultimul minut, așa și ei au marcat, trebuia să fim mai atenți.

Cred că s-a cam pripit la cele două galbene pe care le-a luat Screciu. Am înțeles, e presiune și cei mai tineri pot ceda la aceste presiuni. Nu poți da așa cartonașele, chiar dacă alții vor spune altceva, eu cred că a fost nemeritat.

Derby-ul orașului e la fel de important ca cel de astăzi, trebuie să fim mult mai atenți, ei vor veni de zece ori mai motivați, vom avea un meci mai greu decât în seara asta!”, a spus și Bogdan Vătăjelu la finalul meciului.

bogdan vătăjelualexandru cretusuperligadan nistor