Jucătorul care l-a dezamăgit pe Gigi Becali după FCSB – Dunajska 1-0: „Mă aștept la mai mult de la el”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat joi, 11 august 2022, ora 23:35,
Andrei Cordea
Andrei Cordea

FCSB s-a calificat în play-off-ul Conference league după ce a învins Dunajska Streda cu 1-0, dar Gigi becali dorea ca echipa lui să marcheze mai multe goluri.

De la Tavi Popescu mă aștept la mai mult”, a spus Gigi Becali

Patronul FCSB a fost impresionat de atmosfera creată de cei peste 40.000 de suporteri care au luat loc în tribune. „Pe mine mă impresionează cel mai mult publicul ăsta, începem să fim ca pe vremuri. Nici nu suntem într-o fază avansată, e frumos.

Eu o să vin la meciuri, numai dacă jucăm în grupe, să fie fără emoții. Parcă ar fi trebuit mai multe goluri, așa trebuia. Dar ne-a fost de ajuns.

Adversarii n-au jucat nimic, au avut bara aia și cam atât. Rusu m-a impresionat în seara asta, de la Tavi Popescu mă aștept la mai mult” a spus după meci Gigi Becali la PRO Arena.

Gigi Becali a fost surprins de calificarea Universității Craiova

Gigi Becali a mai precizat că David Miculescu s-a accidentat deoarece a fost călcat la marginea terenului. „Cred că e ceva la degete. Edjouma e talentat, a crescut în joc, nu mai face greșeli, iar echipa va crește și Dawa și Tamm.

M-a impresionat Rusu pentru că e foarte greu să dai așa din poziția aia. A fost bine că n-a mai fost nevoie să-l băgăm pe Coman să riscăm cu el, nu mai aveam de ce”, a mai spus el.

Patronul FCSB a recunoscut că a fost surprins de calificarea Universității Craiova în play-off-ul Conference League, deși înaintea meciului retur nu îi dădea nicio șansă.

Știam că e important antrenorul, dar așa ceva, așa clară diferența? E clar calificarea lui Mirel Rădoi, e talentul lui de antrenor. Îl felicit pe Mirel Rădoi! Înseamnă că era slab antrenorul dinainte, cu tot respectul pentru Balint”, a încheiat Becali.

gigi becaliconference leagueDunajska Streda