Jucătorul de la CFR care a plecat după doar o săptămână: ”A spus că e mai bine pentru cariera lui!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat joi, 01 decembrie 2022, ora 17:20,
daniel paraschiv
daniel paraschiv

Daniel Paraschiv a ajuns la CFR în 2021. După doar o săptămână, jucătorul a decis să fie împrumutat la FC Voluntari.

Andrei Vochin a dezvăluit că aceasta a fost dorința atacantului.

Apropo de CFR, el a mai fost cumpărat o dată de CFR. Şi a realizat acolo că, în momentul sosirii lui la CFR, nu-i conferă dreptul de a juca la CFR. El, nu altcineva. Şi el a cerut să meargă împrumut.

A spus că e mai bine pentru cariera lui. E un jucător care gândeşte mult, asta cred că este principala lui caracteristică… nici stângul, nici dreptul, nici altceva, ci capul. Şi ăsta este un lucru foarte mare, pentru că, de foarte multe ori, se face o greşeală în selecţia jucătorilor. Se judecă numai după ce ştiu să facă cu piciorul şi, în fotbalul actual, cei mai mulţi reuşesc cu capul, în primul rând.

El este unul dintre ei şi declaraţia lui cred că este sinceră şi spune realitatea: sunt în continuare o promisiune, în momentul ăsta.

Ca promisiune nu o să poată să joace la CFR, niciodată. La CFR, dacă vrei să joci şi vrei să fii titular 100%, trebuie să fii certitudine. Că am văzut ce-şi doreşte Dan Petrescu.

Şi cred că mai este ceva. Cred că este suficient de inteligent să-şi dea seama când este dorit de o echipă sau este doar… curtat… şi chiar şi înaintea meciurilor directe”, a dezvăluit Andrei Vochin la Orange Sport.

cfrdaniel paraschivfc voluntari