Jucătorul FCSB-ului care a atras toate privirile în derby: „L-a băgat Edi în centru!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 14 septembrie 2021, ora 18:47,
FCSB
FCSB

Roș-albaștrii au câștigat fără drept de apel duelul cu Dinamo, scor 6-0, iar elevii lui Edi Iordănescu s-au descătușat după mai multe meciuri modeste!

Fostul atacant al Stelei, Basarab Panduru, a vorbit despre confruntarea dintre FCSB și Dinamo și consideră că diferența de șase goluri dintre cele două formații este una mult prea mare. Cu toate acestea, Panduru a ținut să evidențieze evoluția lui Valentin Gheorghe, titularizat în chiar primul meci oficial de la transferul la formația roș-albastră.

Diferenţa este foarte mare, dar nu de 6-0, 6-0 mi se pare mult prea mult, cu goluri luate din minutul 43 în minutul 46. După Olimpiadă n-am ştiut de unde să-l iau (n.r pe Vali Gheorghe), mă aşteptam să meargă la Jocurile Olimpice să facă ceva…

Aici a avut viteză, l-a băgat bine Edi în centru, să primească în spatele fundaşilor centrali. E alt fotbal fără Man şi fără Coman, e altfel de fotbal, dar au ştiut ce au vrut cei de la FCSB, au intrat hotărâţi să câştige şi părea din primele minute că victoria e a FCSB-ului, a declarat Basarab Panduru, pentru Telekom Sport.

Cotat la 900.000 de euro, Valentin Gheorghe a marcat 8 goluri și a dat 2 pase decisive în 34 de meciuri jucate pentru Astra Giurgiu în sezonul precedent.

Citește și EDI IORDĂNESCU A VORBIT DESPRE SITUAȚIA LUI CONSTANTIN BUDESCU! CÂND SE AȘTEAPTĂ DEBUTUL „MAGICIANULUI”

basarab pandurufcsbrealitateadeclaratiivalentin gheorgheliga 1