Jucătorul pe care Dinu Todoran îl așteaptă la FCSB cu brațele deschise: „Depinde de domnul Becali”

Articol de George Drafta - Publicat miercuri, 21 iulie 2021, ora 19:56,
Dinu Todoran, antrenorul celor de la  FCSB
Dinu Todoran, antrenorul celor de la FCSB

Antrenorul roș-albaștrilor ar vrea ca echipa să își îmbunătățească lotul prin aducerea unor jucători cu mare exeperiență care să facă diferența în partidele decisive. 

Unul dintre ei este și Constantin Budescu, pe care patronul vicecampioanei României a spus că și-l dorește imedita după închierea ediției trecute de campionat, în care FCSB a mai pierdut o luptă cu CFR Cluj pentru supremație. Pentru a ataca titlul în acest sezon, formația din Berceni, a încercat să se întărească prin aducerea unor fotbaliști precum Ondrasek, Dumiter sau Cordea de la mijloc în sus. Iar după ce a ratat startul în sezonul actual cu o remiză la Botoșani, 0-0, roș-albaștrii caută soluții pentru întărirea efectivului. Și Todoran și-l dorește pe Budescu, omul care a mai evoluat în sezonul 2017-2018. Mijlocașul evoluează în prezent la Damac, în Arabia Saudită, unde s-a transferat în iarna acestui an de la Astra.

„Suntem bine pe toate compartimentele. Ca antrenor mi l-am dorit pe Budescu, dar totul depinde de domnul Becali. Am avut o discuție cu dânsul, Crețu va fi mijlocaș”, a spus Dinu Todoran, în conferință de presă de dinintea meciului cu Șahtior Karagandy.

CITEȘTE ȘI –>> UN FOST ANTRENOR AL FCSB-ULUI I L-A RECOMANDAT PE DUMITER LUI GIGI BECALI: „ARE FOARTE MARE POTENȚĂ DE CREȘTERE!”

dinu todoranfcsbrevenirerealitateabudescu