Un fost antrenor al FCSB-ului i l-a recomandat pe Dumiter lui Gigi Becali: „Are foarte mare potență de creștere!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 21 iulie 2021, ora 19:34,
Andrei Dumiter
Andrei Dumiter

Andrei Dumiter a semnat în cele din urmă cu formația lui Gigi Becali, asta după ce refuzase inițial o mutare la vicecampioana României!

Deși declarase în urmă cu puțină vreme că este mai bine pentru el şi cariera lui să rămână la Sepsi, acum, atacantul în vârstă de 22 de ani s-a răzgândit și va îmbrăca tricoul FCSB-ului. Întrebat despre situația ultimului transfer al echipei sale, afaceristul din Pipera a dezvăluit cine i l-a recomandat pe Dumiter și consideră că fotbalistul are un potențial uriaș de creștere în următorii ani.

„Dică mi-a spus că este foarte puternic și se pretează la FCSB. Are foarte mare potență de creștere. Trebuie să riscăm! Măcar pe ăsta l-am văzut în două meciuri. M-a impresionat la o fază foarte tare, a ieșit bine dintr-un clinci, felul în care protejează mingea. De ce să iau un străin de 28 de ani pe care l-au lăsat liber? Sunt eu cel mai deștept?”, a declarat Gigi Becali, potrivit Digi Sport.

Ce spunea afaceristul din Pipera în urmă cu puțină vreme

„Nu mă mai interesează Dumiter ăla. Nu este un om serios, iar eu nu am ce să mai discut cu el. La revedere! A fost și unul Chindriș care visa că ajunge pe la Valencia sau nu mai știu eu ce echipe și unde a ajuns? Tot așa s-a luat după impresar, iar acum Iftime nu știe cum să mai scape de el.

Îi era frică că mănâncă doar Vulturar din transfer și l-a îmbârilgat pe Chindriș să nu vină la noi. Așa a făcut și impresarul lui Dumiter. Vulturar a vrut să ajute, dar ce să faci cu impresarul ăla? La revedere! Să fie sănătoși.’‘, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

Citește și ULTIMA ORĂ | UN NOU TRANSFER PENTRU FCSB! GIGI BECALI ANUNȚĂ: „E ADEVĂRAT, NE-AM ÎNȚELES!”

dumiterfcsbtransfer dumiterdeclaratiigigi becalirealitatealiga 1