Jürgen Klopp a citit scrisori de la fanii echipei Liverpool și a izbucnit în lacrimi

Articol de Gabriel Ion - Publicat miercuri, 22 mai 2024, ora 17:15,
Jurgen Klopp. Foto: Profimedia
Jurgen Klopp. Foto: Profimedia

Înainte de plecarea sa de la Liverpool, tehnicianul Jürgen Klopp şi-a rezervat timp pentru a citi în biroul său mai multe scrisori şi a deschide cadouri de la suporteri.

„Vă mulţumesc de o mie de ori sau mai mult”, a transmis Klopp

Imaginile emoţionante au fost postate de FC Liverpool în social media. Klopp părăseşte Anfield după ce şi-a scris numele în cărţile de istorie în decursul celor nouă ani la conducerea tehnică.

Pe teren, el a adus succese imense sub formă de trofee, în timp ce în afara lui, impactul său pentru mulţi dintre cei de la Liverpool, atât din apropiere, cât şi din depărtare, a fost incomensurabil, notează FC Liverpool pe site-ul oficial. De la poveştile legate de sănătate până la influenţa sa asupra numelui „Jürgen” şi multe altele, Klopp a citit câteva dintre mesajele pe care le-a primit de la anunţul plecării sale.

„Îmi cer scuze dacă răspund la unu la sută din toate scrisorile şi e-mail-urile primite în ultima lună sau două. Ar trebui să stau aici până în 2028. Aşa că îmi pare rău, nu pot face asta. Am încercat să citesc aproape totul”, spune Klopp.

După ce a citit câteva mesaje emoţionante, Jurgen Klopp le-a mulţumit tuturor celor care i-au scris: „Vă mulţumesc de o mie de ori sau mai mult, din tot sufletul, pentru că v-aţi făcut timp ca să îmi scrieţi. Nu vă voi uita niciodată pe voi toţi, sunteţi superspeciali. Nu ai dezamăgit niciodată, sunteţi oameni speciali. Mulţumesc foarte mult. Sunt mândru că sunt parte a acestei familii. Mulţumesc. Ne vedem”.