Jurgen Klopp a întrerupt conferința de presă din cauza unui apel telefonic: „E dentistul, asta ar putea fi important”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 02 februarie 2024, ora 21:50,
Jurgen Klopp
Jurgen Klopp

Arsenal și Liverpool se întâlnesc, duminică, de la ora 18:30 a României, în etapa a 23-a din Premier League.

Conferința de presă a lui Jurgen Klopp a fost întreruptă de un moment amuzant

Oaspeții vin din postura de lideri, cu 51p, în timp ce „tunarii” sunt pe 3, cu 46p. între ele se află campioana Manchester City, tot cu 46p, dar și un meci mai puțin.

Managerul „cormoranilor”, germanul Jurgen Klopp, a susținut conferința de presă oficială de dinaintea partidei, care a fost întreruptă de un moment amuzant.

Când era întrebat despre lupta la titlu, a început să sune un telefon mobil aflat pe masa la care stătea, dar care aparținea unui jurnalist.

Sună dentistul, ar putea fi important”, a spus Klopp, râzând în hohote. Posesorul telefonului și-a prezentat scuze, spunând că apelul a fost, într-adevăr, important.

Iar tehnicianul nu l-a contrazis. „Stomatologul, îmi pot imagina”, a continuat el, amuzat.

Explicația este simplă. În urmă cu mai mulți ani, germanul a mers chiar el la un stomatolog, pentru a-și repara dantura.

Cel care i-a efectuat lucrarea îi tratase și pe foștii jucători ai lui Liverpool Roberto Firmino, Philippe Coutinho, Jordan Henderson și Sadio Mane.

Am fost la dentist pentru că am avut niște probleme. Dacă nu le rezolvam, se puteau agrava.

Am luat iau antibiotice și medicamente, după care stomatologul m-a anunțat că trebuie să lucreze și la coroanele dentare.

Nu a fost ca și cum aș fi văzut dinții lui Bobby Firmino și să îi spun: ‘Așa îi vreau. Îmi plac’. Firmino are dinți de clasă mondială, sunt cu adevărat foarte, foarte albi”, spu8nea Klopp la vremea respectivă, potrivit Daily Mail.

jurgen kloppliverpool