Karolina Pliskova, impresionată de Simona Halep! „Este o luptătoare în mod deosebit”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 25 februarie 2020, ora 18:48,
halep-pliskova-final

Simona Halep a ajuns la 318 săptămâni în Top 10 WTA, un record printre jucătoarele aflate în activitate. Cehoaica Karolina Pliskova a avut numai cuvinte de laudă pentru româncă, pe care o invidiază pentru modul în care luptă pentru fiecare minge.

Pliskova și Halep sunt rivale pentru primul loc în clasamentul mondial. Karolina este pe locul trei, iar Simona pe poziția a doua.

Recent, Simona Halep (28 de ani) a câștigat cel de-al 20-lea titlu din carieră, la Dubai.

Sunt atât de diferită față de Simona! Cu siguranță nu avem un stil apropiat, suntem foarte diferite. Dar suntem constante chiar dacă la anumite turnee nu prindem o săptămâna prea buna, reușim cumva să ne găsim calea să câștigăm și facem multe puncte de fiecare data. Nu este ușor deoarece toată lumea încearcă să joace cel mai bun tenis, motiv pentru care câteodată ne chinuim în fazele de început ale turneelor.

Consider că Simona în mod deosebit este o luptătoare și reușește să treacă de aceste runde de început. Dacă vă uitați, Simona Halep a câștigat turnee la care putea pierde fiecare meci. Eu nu par o luptătoare, dar ea da, pentru că aleargă foarte mult. Însă și eu pot întoarce soarta unor meciuri„, a spus Karolina Pliskova.

Sportiva din Cehia, în vârstă de 27 de ani, a fost lider mondial și a câștigat 16 trofee WTA la simplu până acum, dar niciun turneu de Mare Șlem.

CITEȘTE ȘI -> FOTO VIDEO | Povestea celor 20 de titluri câștigate de Simona Halep. „Am tot ce îmi trebuie: un mental puternic, fizic”

pliskovawtadubaiHalepkarolina pliskovasimona halep
Spain v Sweden Euro 2020 match, group E, matchday 1. Football, La Cartuja Stadium, Sevilla, Spain – 14 Jun 2021

EURO 2020 | Surpriză la turneul final! Spania obține doar un punct din duelul cu Suedia

Eriksen inter

Anunţ din Italia pentru Eriksen: ,,O să-i fie dificil să revină pe stadioanele din Serie A”