VIDEO | Istvan Kovacs, implicat într-un scandal monstru! Ce acuzații grosolane i-au fost aduse

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat sâmbătă, 08 mai 2021, ora 09:58,
istvan kovacs

Arbitrul român Istvan Kovacs a fost delegat la derby-ul din Arabia Saudită dintre Al Shabab și Al Hilal și a fost protagonistul unui moment controversat.

În prelungirile primei reprize, la scorul de 2-1  pentru Al Hilal, centralul din Carei l-a eliminat pe Ever Banega, căpitanul celor de la Al Shabab și fosta vedetă de la Sevilla, în urma unor proteste.

La finalul partidei care s-a terminat 5-1 pentru liderul din liga saudită, Al Hilal, Kovacs a fost victima unor acuzații dure. Suporterii celor de la Al Shabab l-au criticat dur pe rețelele de socializare, dar cei mai vehemenți au fost cu siguranță cei din familia jucătorul eliminat.

„7 mai 2021. Al Shabab – Al Hilal este cel mai mare furt din sezonul 20/21 din liga saudită. Se vedea că se va întâmpla asta, e vorba de o echipă care crește puțin câte puțin contra unei echipe care câștigă toate campionatele cumpărând arbitri. Asta e Al Hilal”, a fost acuzația de furt a lui Santi Banega, fiul de 15 ani al lui Ever, pe Twitter.

 

Nici soția vedetei argentiniene nu a rămas datoare la adresa arbitrului român, care l-a jignit grosolan: „Fiu de târfă! Ai de dat explicații!”, a fost mesajul femeii pe o platformă de socializare.

Primul cartonaș galben a venit în urma unui fault periculos, iar eliminarea a venit la finalul primei reprize, pe când Banega nu a fost de acord cu un fault făcut de un coechipier asupra lui Vietto, jucătorul lui Al Hilal și a protestat la adresa arbitrului român din postura de căpitan.

CITEȘTE ȘI –>> Arbitrajul nu a fost pe placul lui Vătăjelu în Craiova – FCSB, 2-0: ,,E ceva ciudat la mijloc”

al-hilalacuzatiibanegafurtscandalrealitateaistvan kovacs
edi-iordanescu-scaled

Edi Iordănescu, detalii despre plecarea de la CFR Cluj: „A existat un cumul de factori”

WhatsApp Image 2021-06-11 at 21.47.17

Viața bate filmul în familia lui Mircea Sandu: „Decesul a survenit chiar lângă mine”