Ladislau Boloni, out de la Panathinaikos! Grecii l-au dat afară după ratarea calificării în cupele europene

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 11 mai 2021, ora 08:47,
boloni1

Fostul internațional român, Ladislau Boloni, se pare că nu va mai continua și din sezon următor la Panathinaikos!

Eliminat din faza sferturilor în Cupa Greciei, lui Ladislau Boloni mai avea în obiectiv doar campionatul în acest sezon, dar ultimele rezultate înregistrate nu au fost de partea românului. Panathinaikos nu a mai reușit să câștige de șase meciuri în campionatul Greciei, astfel că a ratat matematic calificarea în cupele europene.

Potrivit pubilicației Gazzetta.gr, ratarea obiectivului din acest sezon i-au făcut pe oficialii clubului să ia decizia de a renunța la Ladislau Boloni. Tehnicianul român a reușit astfel o contraperformanță la Panathinaikos, echipa fiind în afara Europei pentru prima dată în ultimii 24 de ani. Grecii nu au mai izbutit însă să joace niciun meci în cupele europene în ultimii trei ani, din cauza problemelor financiare, deși clubul se clasase pe locurile care îi permiteau prezența printre echipele mari.

boloni
Foto: Yannis Halas/Focus Images/Sipa USA (Profimedia)

Relația lui Boloni cu oficialii și jucătorii lui Panathinaikos a fost una încordată de la început, astfel că cele două părți au fost aproape să se despartă încă din luna martie a acestui an, din cauza rezultatelor modeste. Tot atunci, fotbaliștii echipei s-au plâns de metodele învechite de pregătire ale antrenorului român și chiar i-ar fi cerut patronului să îl demită pe acesta.

Panathinaikos ocupă locul 5 în clasament, după 34 de meciuri disputate, cu 52 de puncte, fiind la 32 de puncte distanță de liderul Olympiakos. 14 victorii, 10 eșecuri și 8 egaluri reprezintă bilanțul grecilor cu Ladislau Boloni pe banca tehnică.

Citește și Bölöni, furios pe arbitri: ”În curând o să aterizeze și din Mongolia! Nu mai pot să tac”

demisie bolonipanathinaikosrealitateagreciaboloni
rednic

Mircea Rednic e gata să preia o nouă echipă: ,,Sunt în discuţii avansate”

hagi farul

În ce națională ar vrea Gică Hagi să joace la EURO 2020: „E tânără, frumoasă, arată bine”