Laszlo Boloni s-a întâlnit în secret cu Ronaldo la Budapesta: ,,N-ar fi frumos să apar”

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 15 iunie 2021, ora 18:04,
Laszlo Boloni, Ronaldo
Laszlo Boloni, Ronaldo

Cu ocazia meciului dintre Ungaria şi Portugalia, de la Campionatul European 2020, care se va disputa astăzi, Laszlo Boloni s-a întâlnit în secret cu Cristiano Ronaldo.

Laszlo Boloni este antrenorul de fotbal care l-a promovat pe Cristiano Ronaldo la Sportin Lisabona, pe când portughezul avea doar 16 ani. Ronaldo nu a uitat niciodată de Boloni, pe care l-a invitat chiar atuci când a câştigat primul Balon de Aur din carieră.

 

 

Acum, fiin prezent la Budapesta, înaintea jocului cu Ungaria, Cristiano Ronaldo l-a chemat pe Laszlo Boloni la hotelul unde este cazat.

 

,,Eu sunt maghiar şi nu ar fi frumos să apar în faţa fotografilor alături de Ronaldo înaintea meciului Ungariei cu Portugalia.” le-ar fi spus antrenorul român apropiaţilor săi, potrivit GSP.

 

Sursa Foto: Profimedia Images (Photo by : Trenka Attila)

 

Meciul de la EURO 2020, de marţi, dintre Ungaria şi Portugalia va putea avea parte de un număr impresionant de suporteri în tribune.

 

Pentru că Ugaria permite accesul spectatorilor în mod integral, partida de pe ,,Puşkaş Arena” ar urma să se dispute cu nu mai puţin de 67.215 fani în interior.

 

Nu mai puţin de 4 meciuri se vor juca e ,,Puşkas Arena” la EURO 2020, astfel că la meciurile din Ungaria ar putea fi prezenţi în tribune un număr total de 268.860 de suporteri.

 

Partida dintre Ungaria şi Portugalia, de la EURO 2020, din cadrul grupei F, se va disputa, marţi, cu începere de la ora 19:00.

 

Din grupa F, alături de Portugalia şi Ungaria mai fac parte forţele Europei, Germania şi Franţa.

 

Sursa foto- Profimedia Images

 

Citeşte şi MINCIUNI INCREDIBILE PE BAZA CAZULUI LUI ERIKSEN: ,,VOM FI FORŢAŢI SĂ ACŢIONĂM”

ungariaLaszlo Bolonicristiano ronaldorealitateaportugalia