Minciuni incredibile pe baza cazului lui Eriksen: ,,Vom fi forţaţi să acţionăm”

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 13 iunie 2021, ora 14:16,
Eriksen la pamant
Eriksen la pamant

Christian Eriksen a fost la un pas de un eveniment nefericit, după ce s-a prăbuşit pe gazon în partida de la Campionatul European dintre Danemarca şi Finlanda, terminată ulterior cu scorul de 0-1.

După ce pe terenul de joc i s-au făcut primele manevre de resuscitare, Eriksen a fost transportat la spital în Copenhaga, unde a fost stabilizat de medici, iar acum se află în afara pericolului, potrivit ultimelor informaţii.

 

În momentul în care Eriksen a devenit inconştient pe terenul de fotbal, jucătorii Danemarcei au făcut zid în jurul jucătorului pentru a nu fi surprins momentul dureros prun care trecea. De altfel, prezentă la joc, soţia lui Eriksen a intrat pe terenul de joc, unde a fost consolată de căpitanul Kjaer.

 

 

După tot episodul de la Copenhaga, pe Twitter a apărut zvonul conform căruia medicul-şef de la Inter ar fi declarat că Eriksen s-a vaccinat împotriva COVID-19 pe data de 31 mai. Această informaţie a fost imediat negată de către oficialii celor de la Inter, care spun că este o ştire falsă totul.

 

Informaţia falsă îl incrimina pe medicul lui Inter care ar fi declarat pentru Radio Sportiva că ”Eriksen s-a vaccinat cu Pfizer pe 31 mai”. Imediat postul de radio a reacţionat: ,,Informația din acel tweet este falsă. Noi nu am dat nicio declarație a staffului medical al lui Inter despre starea de sănătate a lui Eriksen. Dacă autorul mesajului nu-l șterge imediat, vom fi forțați să acționăm.”, au mai precizat italienii.

 

Sursa foto: Profimedia Images

 

Christian nici nu a fost infectat, nici nu a făcut vaccinul.”, a precitar şi Giuseppe Marotta, adiminstrator delegat al celor de la Inter.

 

Meciul dintre Danemarca şi Finlanda a fost întrerupt aproape două ore după evenimentul neplăcut care a avut loc la Copenhaga. Partida a fost reluată de la ora 21:30 şi s-a terminat cu victoria finlandezilor, scor 1-0, deşi Danemarca a avut un penalty, pe care l-a ratat însă.

 

 

Citeşte şi NOI DETALII DESPRE STAREA DE SĂNĂTATE A LUI ERIKSEN: ,,E STABIL, DAR RĂMÂNE INTERNAT PENTRU INVESTIGAŢII

realitateadanemarcastiri falsechristian eriksenmarottaeuro 2020