Laurenţiu Reghecampf a chefuit! Cum a petrecut tehnicianul după ce a declarat că vrea să divorţeze de Anamaria Prodan

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 13 octombrie 2021, ora 10:50,
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, sursa foto: colaj playtech.ro
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, sursa foto: colaj playtech.ro

Laurenţiu Regehcampf, antrenorul celor de la CS U Craiova, a declarat recent că a depus actele de divorţ prin care doreşte separarea de Anamaria Prodan.

La puţin timp după ce a anunțat că vrea să divorţeze de Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf a petrecut, după cum susţine ProSport.

Mai exact, pe data de 11 octombrie, Laurenţiu Reghecampf a participat la o petrecere organizată de Lucian Pretorian, team-managerul celor de la CS U Craiova, care tocmai a împlinit vârsta de 39 de ani. Oficialul lui CS U Craiova a fost sărbătorit şi de club, care a postat un mesaj special pentru acesta în ziua în care a împlinit vârsta de 39 de ani.

Citește și FOTO | ANAMARIA PRODAN, APARIȚIE INCENDIARĂ DUPĂ CEREREA DE DIVORȚ A LUI LAURENȚIU REGHECAMPF

,,Astăzi, 11 octombrie 2021, team-managerul Universității Craiova împlinește vârsta de 39 de ani. Clubul nostru îi dorește lui Lucian multă sănătate, fericire alături de cei dragi și cât mai multe succese în familia alb-albastră alături de care este în permanență.

Mulți dintre voi l-ați văzut pe Lucian pe banca tehnică a Științei în cele 90 de minute de joc din fiecare săptămână. Însă, adevărata muncă de team-manager este cea din afara celor 90 de minute, când pe prim-plan este întreg lotul de jucători plus stafful tehnic. Seriozitatea, organizarea și pofta de muncă sunt cele 3 elemente care îl caracterizează foarte bine pe Lucian. În definitiv, totul este pentru Știința.”, este mesajul clubului oltean.

,,Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsniciei de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, pentru Cancan.ro.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au căsătorit în vara anului 2008 și au împreună un copil, Laurențiu Reghecampf junior, în vârstă de 13 ani.

Citeşte şi ANAMARIA PRODAN, ANUNŢ CLAR ÎN PRIVINŢA CĂSNICIEI CU LAURENŢIU REGHECAMPF: ,,NU DIVORŢEZ! SOŢUL MEU ESTE ÎNTR-O NEBULOASĂ”

 

petrecereanamaria prodanlaurentiu reghecampfpretoriancs u craiovarealitatea