Laurenţiu Reghecampf are postul asigurat la CS U Craiova! Anunţul făcut de oficialii clubului oltean

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021, ora 20:21,
LAURENȚIU REGHECAMPF
LAURENȚIU REGHECAMPF

CS U Craiova nu are parte de cel mai bun sezon în Liga 1. Cu Laurenţiu Reghecampf la cârmă, formaţia din Bănie se află pe locul 4 în campionat, după 18 etape disputate, cu un total de 29 de puncte.

Mihai Rotaru, patronul echipei oltene, are încredere însă că echipa îşi va reveni din pasa negativă în care se află. Acesta se declară mulţumit de antrenorul Lurenţiu Reghecampf şi spune că nu se poate pune problema unei schimbări în acest moment.

Citeşte şi FOTO | MIHAELA BUZĂRNESCU S-A LĂUDAT CU ULTIMUL CADOU FĂCUT DE MARCO DULCA: „DE LA DRAGOSTEA MEA”

,,Cred că aceste lucruri pot fi rezolvate începând din cantonamentul din iarnă. Prefer să construim pe un joc spectaculos, fără a avea punctele meritate. Jucătorii să fie mai concentrați pe faza defensivă.

A fost o lipsă de concentrare. Uitați-vă la primul gol primit la Botoșani. Nu trebuie să ne pricepem la fotbal ca să ne dăm cu părerea. 99 la sută din golurile primite au fost pe greșelile noastre. Sunt jucători în care avem încredere și cred că lucrurile astea se vor rezolva. Reghecampf a rezolvat un lucru. Suntem mai agresivi, am încredere că va rezolva și cealaltă problemă. Avem de munca, dar sunt convins că vom face o pregătire foarte bună. Există cuvântul ’remontada’ în dicționar? Din fericire, clasamentul nu se înjumătățește acum. Acum ar fi o misiune imposibilă să luăm titlul. Toată suflarea Universității Craiova trebuie să strângă din dinți și să luăm punctele din aceste trei meciuri.

După înjumătățire, dacă ajungi la 5 puncte, ești doar la mâna ta. Până anul trecut, cine intra pe primul loc în play-off câștiga campionatul. Anul trecut nu a mai fost așa.

O singură dată ne-am strâns mâna cu un antrenor din cauza rezultatelor. Nu rezultatul va schimba antrenorul la Craiova, ci lipsa unei filosofii. Sunt mulțumit de Reghecampf. Începutul acesta de campionat am pierdut 1-4 cu FCSB. Uitați-vă ce jucăm acum. Este un stres pentru antrenor. Întotdeauna va fi presiunea rezultatului, presiunea titlului. Orice eșec trebuie să fie bazele unei construcții sănătoase, dar prefer să construiesc din play-off, nu din play-out.”, a declarat Mihai Rotaru, pentru Digisport.

Citeşte şi ,,VREA TAMAŞ ŞAMPANIE CU FOIŢĂ DE AUR!” SUPORTERII, REVOLTAŢI ÎNAINTE DE FC VOLUNTARI – CS U CRAIOVA

 

mihai rotaruliga 1cs u craiovalaurentiu reghecampf