Laurențiu Reghecampf și Ana Maria Prodan s-au bătut – Ambii sunt la Poliție

Articol de Mihai Popescu - Publicat vineri, 23 septembrie 2022, ora 20:30,
Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Momentan nu se cunosc detalii cu privire la motivul care a declanșat conflictul dintre cei doi, însă incidentul vine în urma situației despre care s-a vorbit zilele trecute, când antrenorul s-a prezentat la secția de poliție din Ilfov, acuzat de furt.

Potrivit unor surse, șoferul lui Laurențiu Reghecampf a fost martor la agresiuni.

Anamaria Prodan a cerut ordin de protecție întrucât se simte amenințată și se teme ca nu cumva să fie agresată din nou sau „să o omoare”.

Aceleași surse susțin că antrenorul este cel care a mers la casa din Snagov unde locuiește Anamaria Prodan, locul conflictului violent.

Reghecampf, vânăt la un ochi. Anamaria Prodan, trasă de păr
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns la secția de poliție separat, fiecare cu mașina și cu șoferul lui.

Din câte se pare, pe chipul lui Laurențiu Reghecampf pot fi observate urme de violență. Potrivit unor surse, antrenorul ar avea un ochi umflat, iar Anamaria ar fi fost trasă de păr.

Polițiștii urmează să emită ordine de protecție provizorii pentru fiecare în parte.

Anamaria și Reghe au împreună un copil, Laurențiu Jr., în vârstă de 13 ani.

Laurențiu Reghecampf (47 de ani) și Anamaria Prodan (49 de ani) s-au despărțit în 2021, după un mariaj care data din 2008.

Despărțirea dintre cei doi n-a fost una amiabilă, ajungându-se la proces privind pensia alimentară pe care trebuie să o achite antrenorul de la Neftchi Baku, proces câștigat de către Laurențiu Reghecampf.

Reghe și Anamaria s-au despărţit anul trecut. Între timp, antrenorul şi-a refăcut viaţa alături de Corina Caciuc, cu care are şi un copil.