Laurențiu Rus a fost suspendat. Reacția Craiovei: „Este caz penal!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2018, ora 18:46,
laurentiu rus
Laurențiu Rus a fost suspendat pentru 9 etape, după faultul criminal făcut asupra lui Valentin Mihăilă, la meciul Poli Iași – CS U Craiova (0-3). 

La aflarea veștii, Poli Iași, clubul la care este legitimat Rus, a precizat că sancțiunea este meritată, dar că va face apel.

De partea cealaltă, președintele CS U Craiova, marcel Popescu, a anunțat că nu va face apel pentru ca Laurențiu Rus să ia pedeapsa maximă, de 10 etape. A puctat însă că, dacă un astfel de caz de întâmpla în afara competițiilor sportive, ar fi fost de domeniul penal.

Cel mai mult ne bucură că Mihăilă este bine. Asta este cea mai mare linişte pe care o avem. Puţin mai conta că Rus primea suspendare pe doi ani sau pe viaţă, în cazul în care copilul nu era bine. Nici nu am făcut apel şi nici nu vom face. Am mai spus, un astfel de gest, dacă se întâmplă în civil, este caz penal. Prin această decizie, FRF dă un semnal de alarmă celor care se gândesc de acum înainte să producă astfel de acte„, a declarat preşedintele Craiovei, Marcel Popescu, la TV Digisport.

accidentare valentin mihailasuspendarelaurențiu rusmarcel popescu
eriksen tv

EURO 2020 | Fotbalistul care nu a mai vrut să intre pe teren după ce a trăit episodul Eriksen din fața televizorului: „A fost o barieră psihică”

lazar

VIDEO | Costel Lazăr a răbufnit: „Toată lumea în Ploiești este petrolistă, dar nimeni nu dă un leu”