Legenda lui Liverpool îl atacă din nou pe Cristiano Ronaldo: ”Încearcă să-și forțeze concedierea ca să fie lăsat să plece liber de contract!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat duminică, 20 noiembrie 2022, ora 10:00,
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Jamie Carragher consideră că Ronaldo vrea să plece liber de contract de la Manchester United.

Lusitanul este ”la cuțite” cu United, după interviu acordat.

„Era evident că se va ajunge la un astfel de deznodământ. Am spus acum 18 luni că prin readucerea lui Ronaldo, Manchester United a comis o mare greșeală. Această atmosferă negativă datează nu de azi, de ieri, ci de când s-a întors Ronaldo la club.

Cristiano Ronaldo nu e un câștig pentru Manchester United acum, ci o mare problemă. Ia jumătate de milion de lire sterline pe săptămână și niciun alt club nu vrea să-l ia pe un asemenea salariu.

OK, în sezonul trecut, a avut evoluții bune, dar în actuala stagiune n-a avut un impact mare asupra meciurilor. Și pentru că nu mai e în centrul atenției, pentru că nu mai strălucește pe teren, Ronaldo încearcă să iasă în prim-plan prin a crea probleme.

De aici, și acest interviu pe care tocmai l-a acordat. E clar că vrea să fie concediat de United. El voia să plece încă din vară, dar nu l-a luat nimeni, poate din cauza salariului sau pentru că oficialii clubului au solicitat o sumă de transfer.

Acum, Ronaldo încearcă să-și forțeze concedierea ca să fie lăsat să plece liber de contract. El, oricum, nu mai are viitor la United. Cum mai poate da ochii în vestiar cu antrenorul ten Hag, dacă tocmai a spus că nu-l respectă?

Era evident că, după revenire, aventura lui Ronaldo la United se va sfârși așa. Un astfel de jucător n-ar fi acceptat niciodată statutul de rezervă. Ceea ce era inevitabil când vorbim despre un fotbalist la vârsta sa”, a spus Carragher, potrivit Sky Sports.

liverpoolUnitedcristiano ronaldo