Leonard Doroftei, după ce a emigrat din România: „Parcă eram considerat un cerșetor. M-a durut”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat sâmbătă, 16 octombrie 2021, ora 09:47,
LEONARD DOROFTEI
LEONARD DOROFTEI

 Leonard Doroftei s-a mutat în Canada, în 2019, unde a început o nouă viață, alături de familia sa. Fostul marel sportiv a intrat în zona afacerilor imobiliare. Mai mult, fostul campion la box a revenit în sală, dar ca antrenor.

Fac exact ceea ce-mi place și asta contează cel mai mult. Pot să spun că sunt un om fericit. Am o familie minunată. Fiul meu, Alex, a terminat Facultatea de Fizică de la Măgurele. Pe perioada studiilor s-a întreținut singur în țară. Mi-a spus că nu are nevoie de niciun ajutor. Este un bun specialist și în computere. Adrian, băiatul cel mare, lucrează aici, la Montreal, în imobiliare. Câștigă foarte bine, iar Vanessa este încă la școală. Suntem o familie fericită, asta vă pot spune cu siguranță”, a declarat Doroftei, potrivit Prosport.

Citește și ANA MUNTEAN, „AMANTA LUI CIPRIAN MARICA”, DEZVĂLUIRI INEDITE DESPRE RELAȚIA CU FOSTUL FOTBALIST: „NU AM NICIUN FEL DE REGRET” 

Fostul pugilist a investit în domeniul imobiliarelor. „E un domeniu în care am căutat să investesc. E destul de bine. Nu mă plâng”, a mai spus Doroftei.

„N-aș fi plecat niciodată. Dar acolo trebuie să fi un adevărat șacal ca să răzbești. M-a durut când, la un moment dat, parcă eram considerat un cerșetor. Și n-am cerut niciodată cuiva ceva. Dar pe banii tăi să fi văzut așa, e dureros. Eu cred că dacă dacă vin acum în țară, nu mai plec. Atât de mult îmi lipsesc oamenii de acolo. Atât de mult îi iubesc pe românii mei. Bine măcar că aici, în Canada, sunt înconjurat de români. Mă simt că acasă”, a adăugat el.

Citește și DOLIU ÎN SPORTUL DIN ROMÂNIA. A MURIT UN CELEBRU ARBITRU

leonard dorofteiromaniaemigratcanadarealitateabox