L’Equipe, uluită de Adrian Ursea! Ce performanță incredibilă după 50 ani a reușit antrenorul lui Nice

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat duminică, 21 martie 2021, ora 15:25,
Adrian Ursea

Nice, cu Adrian Ursea pe bancă, a reușit o victorie entuziasmantă cu rivala Marseille, pregătită de Jorge Sampaoli, scor 3-0, în etapa 30 din Ligue 1.

Datorită acestui joc, jurnaliștii francezi de la prestigiosul L’Equipe au ridicat în slăvi prestația trupei lui Adrian Ursea (53 ani), mai ales că suporterii lui Nice așteptau un asemenea succes de peste patru ani.

„Nice a obținut o victorie superbă contra lui Olympique Marseille și urcă până pe locul 10 în clasament. Nice a fost echipa mai consistentă, mai determinată, iar Marseille a reușit doar să-și treacă în cont un gol anulat pentru offside.

Din 11 septembrie 2016 nu mai reușise Nice să învingă Marseille în Ligue 1. În același timp, Nice nu mai reușise din 1973 să-și învingă rivala cu un asemenea scor, 3-0”a titrat celebra publicație L’Equipe după meciul Nice-Marseille.

În urma victoriei obținute, formația lui Adrian Ursea a urcat pe locul 10 în Ligue 1, cu 39 de puncte acumulate în urma celor 30 de jocuri disputate, și are trei victorii strânse în ultimele patru etape de campionat. Marseille a ieșit din zona locurilor europene, pe 6, cu 45 puncte acumulate.

În etapa următoare, Nice va juca pe terenul lui Nantes, fosta formație a lui Ciprian Tătărușanu.

CITEȘTE ȘI –>> Victorie fabuloasă pentru Adrian Ursea în Ligue 1! Cât s-a terminat Nice – Marseille

fotbal externnicerealitateaadrian urseal equipe
nationala-romaniei

Un antrenor ofertat în trecut de FRF pune tunurile pe naționala lui Rădoi: „Nu ai scuze să pierzi cu Georgia și Armenia!”

OctavianPopescu

Un fost internațional analizează oferta record pentru Octavian Popescu: „Suma este enormă”