Liga Profesionistă o bagă pe Astra în anchetă! De ce au întârziat testele?!

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 02 noiembrie 2020, ora 16:38,
astra

Astra este în anchetă după ce rezultatele testelor COVID-19 de la Astra au întârziat, iar meciul cu Dinamo s-a amânat! Asupra oficalilor giurgiuveni planează suspiciuni că ar fi „instrumentat” întârzierea rezultatelor care au dus la amânarea meciului cu Dinamo.

”Liga Profesionistă de Fotbal a analizat situația apărută la partida Dinamo – Astra Giurgiu, din etapa a 9-a a Casei Liga 1 și precizează că a luat în calcul faptul că, la testarea efectuată de către lotul principal al echipei Astra, în ziua de 28 octombrie 2020, giurgiuvenii au anunțat depistarea a 15 jucători infectați cu virusul SARS-COV2, precum și a încă 12 fotbaliști după testarea lotului celei de-a doua echipe a clubului.

Totodată, rezultatele retestării imediate a contacților depistați negativ la respectiva analiza medicală nu au fost disponibile în termenul stabilit prin regulile în vigoare, cu șase ore înainte de începerea meciului dintre Dinamo și Astra Giurgiu, programat inițial vineri, 30 octombrie 2020, de la ora 21.00.

Astfel, Liga Profesionistă de Fotbal anunță demararea unei anchete în legătură cu modalitatea în care au fost efectuate testarea și, respectiv, retestarea jucătorilor clubului Astra Giurgiu”, se arată pe site-ul oficial al LPF.

Meciul Dinamo – Astra Giurgiu se va juca, până la urmă, pe 14 noiembrie, în pauza pentru jocurile echipelor naționale, la o oră ce va fi stabilită ulterior.

Citește și Se „luminează” Târgoviștea C-o stea. Cu Chindia semnează Mihai „Nilă” Costea!

realitateaAstraLPFdinamo
rednic

Mircea Rednic, despre situaţia lui Dinamo şi de ce nu mai poate antrena la Rapid

Kazakhstan Soccer Europa League Astana – Partizan

Dorin Rotariu, aproape de transfer: „E o echipă de cupele europene”