Lionel Messi, acord cu Barcelona pentru un nou contract! Durata sa și o clauză impresionantă

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat miercuri, 14 iulie 2021, ora 16:23,
Leo Messi. sursa foto-Profimedia Images
Leo Messi. sursa foto-Profimedia Images

După ce a cucerit trofeul care i-a desăvârșit cariera, respectiv Copa America, Lionel Messi pune la punct și situația sa neclară de la echipa de club.

Potrivit celor de la Sport.es, superstarul argentinian, liber de contract de la 1 iulie, și-a dat acordul de principiu pentru a sema o nouă înțelegere cu FC Barcelona. Durata noii colaborări s-ar extinde pe cinci ani, ceea ce înseamnă că acesta ar juca în Catalunia până în 2026, an în care ar împlini 39 de ani.

Leo Messi/Sursa foto: Profimedia Images
Leo Messi/Sursa foto: Profimedia Images

Salariul său ar urma să fie redus pentru ca noul contract să poată fi acceptat de La Liga. Conform sursei menționate, Messi va avea o clauză de reziliere de 350 de milioane de euro.

Sursa citată informează că este doar un acord de principiu între fotbalist și club, dar șansele ca totul să devină oficial sunt foarte mari.

Lionel Messi a fost promovat la echipa mare a celor de la FC Barcelona în 2004. Alături de gruparea catalană, argentinianul a câștigat 6 Baloane de Aur, 4 trofee de Liga Campionilor și 10 titluri La Liga, printre multe altele, și a doborât aproape toate recordurile clubului.

CITEȘTE ȘI –>> „VIITORUL LUI MESSI ESTE DEJA DECIS”. AFIRMAȚIA FĂCUTĂ ÎN TIMPUL NEGOCIERILOR DINTRE BARCELONA ȘI STARUL ARGENTINIAN

realitatealionel messiargentinabarcelonacontract