„Viitorul lui Messi este deja decis”. Afirmația făcută în timpul negocierilor dintre Barcelona și starul argentinian

Articol de George Drafta - Publicat marți, 13 iulie 2021, ora 13:46,
Sursă foto: Profimedia
Sursă foto: Profimedia

Messi este liber de contract de la 1 iulie după ce înțelegerea sa cu trupa catalană a expirat, iar cele două părți poartă tratative pentru prelungirea ei. 

Fostul Balon de Aur va intra într-o vacanță binemeritată după ce a participat alături de naționala țării sale la Copa America, competiție pe care Messi a câștigat-o în premieră. Deși mulți așteaptă decizia în privința viitorului său, unii sunt convinși că lucurrile sunt deja hotărâte, iar anunțul nu va mai întârzia mult timp. Rivaldo este și el nerăbdător să vadă cum se va încheia această poveste.

„Cred că nu ar fi avut sens ca Barcelona și Messi să anunțe ceva cât timp jucătorul era alături de echipa națională. Sunt sigur că decizia a fost luată deja, dar momentan doar familia trebuie să știe despre viitorul său.Mă gândesc că vom afla mai multe în săptămâna asta, odată ce s-a încheiat Copa America,” a spus Rivaldo.

Foto: Antonio Scorza / AFP (Profimedia)

Primul vis al lui Messi s-a realizat. La 33 de ani, a cucerit primul trofeu continental în tricoul Argentinei. Cea mai mare realizare ar fi însă triumful la Cupa Mondială.

„Chiar dacă nu are o importanță la fel de mare ca și Cupa Mondială, sunt sigur că Messi se bucură enorm de victoria în acest turneu,dat fiind că este primul său astfel de succes cu echipa națională. A fost ceva ce i-a lipsit întreaga carieră și a adăuga acest titlu în palmares a fost foarte important pentru el.

Copa America este o competiție importantă pentru echipe și jucători, dar există multe diferențe față de Campionatul European în ce privește structura, calitatea terenurilor, competiția dintre echipe, și așa mai departe.La Euro sunt mult mai multe echipe puternice, ceea ce îl face mai puțin previzibil. La Copa America am văzut cele două mari favorite mergând până în finală”,  a mai punctat brazilianul. 

CITEȘTE ȘI –>> UN NUME MARE SALUTĂ REVENIREA LUI HAGI: „POATE FI CRUCIAL PENTRU CLUB”

 

 

rivaldobarcelonanegociceriviitorrealitateamessi