LIVE VIDEO | David Popovici, a treia medalie de aur la CE! Românul scrie istorie în Italia

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 11 iulie 2021, ora 21:38,
DAVID POPOVICI
DAVID POPOVICI

Sportivul în vârstă de 16 ani este de neoprit la Campionatul European de Juniori din Italia, astfel că a izbutit să cucerească mai multe medalii în cadrul turneului!

UPDATE David Popovici a făcut o cursă perfectă și în această seară în proba de 50 de metri liber, reușind astfel să își adjudece o nouă medalie de aur. Românul a terminat proba cu timpul de 22’22”. Este a patra medalie pentru înotătorul român, care a mai cucerit la Roma medaliile de aur, în probele de 100 și 200 m liber, individual și argintul, cu ștafeta de 4×100 m liber.

Știrea inițială

David Popovici a încheiat cele patru lungimi de bazin cu timpul de 1:45.95 și și-a trecut în cont a treia medalie de la CE de juniori, după aurul de la 100 m liber și argintul de la ștafeta de 4×100 m liber. Pentru român urmează acum finala de 50 m liber și speră să își treacă în cont o nouă performanță, începând cu ora 20:30.

Popovici va reprezenta România și la Jocurile Olimpice din acest an. Urmărește aici live finala din cadrul CE juniori de la Roma.

Sursa foto- Profimedia Images

A uluit întreaga lume! Nu există senior care participă în probele de 100 m și 200 m liber la Jocurile Olimpice, să nu fi auzit în aceste zile de performanțele lui David Popovici. Povestea lui este una lungă, dar David nu a venit zilele acestea în performanța mondială.

El a început de acum doi ani, de când a câștigat trei medalii la Festivalul Olimpic al Tineretului European, unde a fost declarat sportivul competiției. dar, fiind foarte mic, nu prea a fost băgat în seamă de oamenii din afara acestui sport, a spus Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație, potrivit Digi Sport.

Citește și VIDEO | RECORD MONDIAL PENTRU ÎNOTĂTORUL DAVID POPOVICI: „MĂ AŞTEPTAM LA ACEST REZULTAT. TOKYO SE VEDE LA FEL”

realitateace junioridavid popovicinatatie