Liviu Ciobotariu admite că FC Voluntari și-a putea pierde vedeta: „Dacă vom avea posibilitatea, îl vindem”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat sâmbătă, 26 noiembrie 2022, ora 17:10,
Mihai Popa
Mihai Popa

Antrenorul lui FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, este conștient că ar putea rămâne fără portarul Mihai Popa, al cărui contract expiră în vară.

Dacă vom avea o posibilitate să îl vindem, vom face acest lucru”, a spus Liviu Ciobotariu despre Mihai Popa

Evoluțiile bune și foarte bune ale lui Mihai Popa l-au determinat pe selecționerul Edi Iordănescu să-l convoace, dar portarul lui FC Volunhtar nu a apucat să joace pentru naționala României.

Are un moral destul de bun, a fost prima lui convocare la echipa naţională, eu mi-aş fi dorit să debuteze.

Pentru el ar trebui să fie un moment de mândrie, pentru că este prima lui convocare la naţională şi eu îi doresc să nu fie ultima, pentru că este un portar de mare calitate.

Cu siguranţă îl vom vedea în următorii ani apărând poarta echipei naţionale. Este posibil să îl pierdem. Eu mi-aş dori în vara viitoare. Lui îi va expira contractul în vară.

Am înţeles că este în discuţii cu clubul pentru a prelungi contractul. Dacă nu, eu oricum mă bazez pe serviciile lui, pentru că am mare încredere în el.

Dacă din iarnă vom avea o posibilitate să îl vindem la vreun club, atunci vom face acest lucru”, a declarat Liviu Ciobotariu, pentru Orange Sport.

Mihai Popa a fost integralist în 17 dintre cele 18 meciuri jucate de FC Voluntari în Superligă, lipsind doar la partida cu Petrolul de pe teren propriu, din Etapa a 16-a.

Mihai Popaliviu ciobotariusuperliga