Lovitura dată de Ion Țiriac în plină pandemie! Decizia neașteptată luată în cazul turneului de tenis de la Madrid

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat luni, 06 decembrie 2021, ora 16:45,
Ion Țiriac/Sursa foto: Credit: Jacovides-Moreau/Bestimage Celebs, Profimedia Images
Ion Țiriac/Sursa foto: Credit: Jacovides-Moreau/Bestimage Celebs, Profimedia Images

IMG, companie din cadrul grupului Endeavour care produce evenimente sportive şi de divertisment, a încheiat un acord cu Super Slam Ltd şi afiliaţii săi pentru a achiziţiona turneul de tenis Mutua Madrid Open, informează variety.com, citat de News.ro.

Turneul era deţinut până în prezent de omul de afaceri Ion Ţiriac.

În cadrul achiziţiei, Madrid Trophy Promotion SLU (MTP), care operează turneele Mutua Madrid Open şi Acciona Open de Espana, va deveni parte a IMG.

Mutua Madrid Open se alătură turneului de tenis Miami Open şi altor evenimente ATP şi WTA din lista IMG. În 2019, IMG a mutat Miami Open pe Stadionul Hard Rock cu o capacitate de 65.000 de locuri (14.000 pentru tenis).

Mutua Madrid Open va fi un puternic element pentru portofoliul nostru global de evenimente şi afaceri în tenis, care acum se va lăuda cu două dintre cele trei evenimente combinate obligatorii din ambele circuite. Aşteptăm cu nerăbdare să folosim reţeaua mai largă a Endeavour pentru a îmbunătăţi şi mai mult experienţa fanilor şi pentru a adăuga valoare în producţie, media, parteneriate cu mărci importamte, retail şi ospitalitate, aşa cum am procedat cu Miami Open„, a declarat Sam Zussman, co-preşedintele Media and Events al IMG, într-un comunicat, potrivit sursei citate.

Sub rezerva aprobărilor ATP şi WTA, afacerea este de aşteptat să se încheie în primul trimestru al anului 2022.

Turneul de la Madrid face parte din categoria Masters 1.000 la masculin şi WTA 1.000 la feminin. Simona Halep a câştigat competiţia WTA în 2016 şi 2017.

A 20-a ediţie a Madrid Open este programată în perioada 26 aprilie – 8 mai 2022.

Sursa Foto: Profimedia Images (Photo by Mutsu Kawamori/AFLO)

Citește și EXCLUSIV | APEL DISPERAT AL SOȚIEI LUI DANIEL ONORIU: „L-AU MĂCELĂRIT! MEDICII ROAGĂ PE TOATĂ LUMEA SĂ DONEZE SÂNGE PENTRU EL!”

realitateatenision țiriacmadrid