Lovitură dată de Nicolae Dică la FC Argeș! Jucătorul a fost prezentat oficial

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 11 iunie 2024, ora 23:13,
Nicolae Dică
Nicolae Dică

FC Argeș este foarte activă pe piața transferurilor în ultimul timp.

Echipa i-a adus recent pe Dani Coman președinte și pe Nicolae Dică antrenor.

Luni, echipa argeșeană a anunțat și transferul lui Kevin Doukoure.

”Bienvenu au FC Argeș, Kevin Doukoure! Bine ai venit, Kevin!

FC Argeș bifează o nouă mutare și îl aduce pe Kevin Doukoure, fostul jucător al celor de la U Cluj și campion al României cu Farul. Înțelegerea acestui cu echipa noastră se va întinde pe două sezoane.

Kevin este născut pe 30 martie 1999 și are 1.78 m înălțime. Mijlocașul central din Coasta de Fildeș a fost crescut de AFAD Djekanou, o academie din țara natală, după care a făcut pasul spre fotbalul european în 2020 la vârsta de 20 de ani, când a semnat cu Tabor Sezana, formație care evolua în prima ligă din Slovenia.

În cei doi ani și jumătate petrecuți în Slovenia, Doukure a bifat 74 de partide, marcând două goluri și oferind două assist-uri.

Transferat la începutul sezonului 2022/2023 de Farul Constanța, Kevin Doukoure a avut parte de un sezon de excepție alături de dobrogeni.

A fost utilizat în 22 de partide din sezonul regular și în cinci meciuri din play-off-ul la finalul căruia Farul a reușit să câștige titlul de campioană în Superliga.

De asemenea, a evoluat și în trei partide din Cupa României. Pe parcursul sezonului în care a luat titlul cu marinarii, mijlocașul a marcat un gol în victoria 3-1 cu FCSB și a contribuit cu pase decisive la alte două goluri.

Mult succes în tricoul alb-violet!”, a transmis FC Argeș.

dani comanfc argeșnicolae dică