Lovitura dată în carieră de un fost fotbalist al lui FC Botoșani! Cu ce echipă a semnat Martin Fraisl

Articol de George Drafta - Publicat miercuri, 21 iulie 2021, ora 21:34,
Martin Fraisl
Martin Fraisl

Portarul în vârstă de 28 de ani care a evoluat timp de un sezon pentru moldoveni a devenit noul jucător al lui Schalke 04, echipă retrogradată în această vară în Zweite Budesliga.

Austriacul a semnat un acord valabil un an cu nemții , iar anunțul a fost făcut pe pagina de socializare a „minerilor”.

Fraisl a devenit o țintă pentru alb-albaștri după ce titularul Ralf Fahrmann s-a accidentat grav în urmă cu doar câteva zile. Goalkeeperul a evoluat la FC Botoșani în stagiunea 2018-2019 și a dezvăluit că la despărțirea de gruparea finnațată de Valeriu Iftime, patronul molodvenilor i-a transmis că a fost cel mai slab din istoria clubului pe care îl conduce. Odată ajuns la Schalke, Fraisl se simte împlinit:

„Voi folosi aceste câteva zile dinaintea jocului împotriva lui HSV pentru a mă integra, astfel încât să fiu pregătit pentru orice eventualitate. Aștept cu nerăbdare să debutez”, a declarat Martin Fraisl, pentru site-ul oficial al lui Schalke.

Portarul nu este la prima experiență în fotbalul german. A mai evoluat după despărțitea de botoșăneni și la SV Sandhausen, tot în liga a doua germană. Ultima echipă la care a fot legitimat Martin a fost Ado den Haag din Olanda.

CITEȘTE ȘI –>> CE SPUNE UN PATRON DIN LIGA 1 DESPRE PRELUAREA STELEI: ,,DACĂ AUDE SOŢIA DE AŞA CEVA, O SĂ-MI GĂSESC VALIZA LA UŞĂ”

Martin Fraislrealitateafc botosanischalke