Lovitura pe care Man și Mihăilă o pot da la Parma: „Pentru ei ar însemna foarte mult!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 20 iulie 2021, ora 22:32,
DENNIS MAN ȘI VALENTIN MIHĂILĂ
DENNIS MAN ȘI VALENTIN MIHĂILĂ

Parma a retrogradat în Serie B, astfel că începând din sezonul următor Dennis Man și Valentin Mihăilă se vor lupta pentru promovarea în prima ligă!

Formația de pe Ennio Tardini a terminat pe ultimul loc în Serie A, astfel că patronul clubului a pregătit mai multe schimbări la echipă începând din sezonul următor. Una dintre primele mișcări făcute de americanul Kyle Krause a fost demiterea lui Roberto D’Aversa și aducerea lui Enzo Maresca, fostul manager a celor de la Manchester City U23, dar și transferul legendarului Gianluigi Buffon, care a revenit la Parma după 20 de ani.

Deși rămânerea la Parma este văzută drept un pas înapoi pentru cei doi internaționali români, Victor Becali are o altă părere. Agentul consideră că un sezon petrecut în Serie B, încununat cu o promovare pe prima scenă a fotbalului din peninsulă, ar putea reprezenta un salt important în ceea ce privește cota de piață a lui Man și Mihăilă.

„Man şi Mihăilă s-au transferat pe sume importante nejucand în cupele europene, neparticipând cu naţionalele la un turneu final, au participat la U21, dar au trecut doi ani de atunci. Dacă aceste sume au fost date pentru doi jucători români, vreo 20 de milioane care au intrat în România, trebuie să ne întrebăm cu cât chin am ajuns la aceste sume.

(n.r. – E benefic un an în Serie B?) Multă lume poate să creadă că e o retrogradare în urma căreia ei îşi pot pierde din valoare, dar un an în Serie B, în Italia, şi, mai ales încununată cu o promovare în prima ligă, pentru ei ar însemna foarte mult

8.500.000 de euro a plătit Parma celor de la CSU Craiova în schimbul lui Valentin Mihăilă (22 de ani), în luna octombrie a anului trecut.

13.000.000 de euro a încasat și FCSB de pe urma lui Dennis Man, la începutul acestui an.

Citește și DENNIS MAN, ÎNAPOI PE TEREN DUPĂ TREI LUNI! MESAJUL FOSTULUI GOLGHETER AL FCSB-ULUI

dennis manvictor becalideclaratiirealitateaparmavalentin mihaila