Lovitură pentru Laurenţiu Reghecampf! Omul său de încredere pleacă de la CS U Craiova

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 16 ianuarie 2022, ora 08:28,
LAURENȚIU REGHECAMPF, SUPĂRAT. Foto: Sport Pictures
LAURENȚIU REGHECAMPF, SUPĂRAT. Foto: Sport Pictures

Laurenţiu Reghecampf primeşte o adevărată lovitură la CS U Craiova. Omul pe care l-a adus în urmă cu trei luni de zile la echipa din Bănie a decis să plece.

Mai exact, Basarab Panduru, secundul lu Reghecampf la CS U Craiova, va pleca în curând din Bănie, scrie Fanatik. În urmă cu câteva zile, Panduru a asistat la un meci de pregătire al Rapidului.

Citeşte şi Mutarea cu care Mihai Rotaru speră să-și asigure titlul în Liga 1: „Discutăm săptămâna viitoare!”

,,Pandi citeşte foarte bine jocul adversarului, e un antrenor secund care mă ajută pe mine să construiesc tactica pentru următorul meci. E cel mai corect om pe care l-am întâlnit.

Nu cred că se punea problema să nu vină lângă mine la un moment dat, pentru că avem o relaţie foarte apropiată şi ne-am înţeles foarte bine, el fiind omul care mă ajută enorm când iau anumite decizii. E un om care spune totul direct, nu are niciun fel de teamă, iar mie îmi plac oamenii de genul acesta în stafful meu.”, spunea Laurenţiu Reghecampf despre Basarab Panduru, după venirea la CS U Craiova.

Citeşte şi Reghe și-a trimis oamenii să vadă Rapidul la treabă în Turcia! Cine a fost surprins la amicalul giuleștenilor

laurentiu reghecampfbasarab panduruliga 1cs u craiova