Mutarea cu care Mihai Rotaru speră să-și asigure titlul în Liga 1: „Discutăm săptămâna viitoare!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 15 ianuarie 2022, ora 13:23,

Patronul celor de la CS U Craiova visează deja de mai mulți ani să dețină supremația în România, însă echipa sa a pierdut în fiecare sezon contactul cu primele poziții din campionat!

Mihai Rotaru și-a dorit mai mult decât orice ca oltenii să pună mâna pe trofeul Ligii 1 la finalul actualei stagiuni, însă parcursul sub așteptări al elevilor lui Reghecampf l-a făcut pe finanțator să își amâne visul său cel mare pentru încă un sezon. Pentru a fi sigur că nu mai ratează campionatul și în ediția următoare, Rotaru este gata să se întărească în toate compartimentele, astfel că vrea să puncteze semnificativ și pe plan administrativ.

Marea sa lovitură poate fi aducerea lui Marian Copilu, fostul președinte al celor de la CFR Cluj. Copilu are o relație foarte bună cu Mihai Rotaru, astfel că patronul Craiovei are șanse mari să îl convingă pe acesta să i se alăture în club. Întrebat despre șansele ca fostul oficial din Gruia să ajungă în Bănie, Rotaru nu a dorit să ofere prea multe detalii, însă a dezvăluit că vor urma discuții în săptămâna următoare.

No comment, no comment. Discutăm săptămâna viitoare, a spus Mihai Rotaru, potrivit Digi Sport.

Citește și Ar putea fi lovitura începutului de an! Șumudică, gata să-i ia locul lui Reghe la Craiova. Planul oltenilor

csu craiovamihai rotarudeclaratiimarian copiluliga 1