SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Lovitură pentru Simona Halep! Darren Cahill poate deveni antrenorul Emmei Răducanu

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 25 septembrie 2021, ora 10:39,
Simona Halep, sursa- Profimedia Images
Simona Halep, sursa- Profimedia Images

Fostul lider mondial a surprins pe toată lumea zilele trecute, în momentul când a anunțat oficial încetarea colaborării cu Darren Cahill, antrenorul alături de care a obținut cele mai importante rezultate din carieră!

Cu toate acestea însă, australianul pare că nu va sta mult timp departe de circuit, astfel că o poate de acum înainte pe noua revelație din tenisul mondial feminin, Emma Răducanu. Sportiva cu origini române s-a despărțit și ea zilele trecute de antrenorul Andrew Richardson, la scurt timp după ce a cucerit turneul US Open.

Acum, Răducanu se află în căutarea unui tehnician cu mare experiență, iar numele lui Darren Cahill a apărut imediat în discuție. Conform tennishead.netDarren Cahill este primul pe lista scurtă a Emmei Răducanu, fiind urmat de Greg Rusedski, Tim Henman, Ivan Lendl, Andrew Bettles şi Patrick Mouratoglou și Sascha Bajin.

Emma Răducanu/Sursa foto: Profimedia Images
Emma Răducanu/Sursa foto: Profimedia Images

„Darren Cahill e omul potrivit! Îmi vei mulțumi mai târziu!”, i-a transmis Jaiden Micheal, un om de televiziune britanic, Emmei Răducanu.

Mesajul Simonei Halep, după despărțirea de Darren Cahill

După șase ani minunați în care am colaborat, eu și Darren am decis că a venit momentul sa punem capăt relației noastre de muncă. Mulțumesc D pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună și o persoană mai bună”, a scris Simona Halep, pe contul de Twitter.

Citește și MESAJUL DE DESPĂRŢIRE AL LUI DARREN CAHILL PENTRU SIMONA HALEP: ,,EU ÎŢI MULŢUMESC, SIMO”

darren cahillwtaemma raducanusimona haleprealitateatenis