SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Mesajul de despărţire al lui Darren Cahill pentru Simona Halep: ,,Eu îţi mulţumesc, Simo”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 23 septembrie 2021, ora 08:54,
Simona Halep – Darren Cahill
Simona Halep – Darren Cahill

După ce a colaborat timp de şase ani cu Darren Cahill, miecuri, 22 septembrie, Simona Halep a anunţat că se desparte de tehnicianul australian, printr-o postare pe social media.

La despărţirea de Darren Cahill, sportiva din România a publicat pe Twitter un mesaj emoţionat despre perioada pe care a petrecut-o alături de australian.

După șase ani minunați în care am colaborat, eu și Darren am decis că a venit momentul sa punem capăt relației noastre de muncă. Mulțumesc D pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună și o persoană mai bună”, a scris Simona Halep, pe contul de Twitter.
După ce Simona Halep a anunţat despărţirea de antrenor, Darren Cahill a reacţionat şi el. Australianul a postat şi el un mesaj emoţionant despre sportiva din România, prin care îi mulţumeşte pentru colaborare.

,,Eu îți mulțumesc, Simo, pentru că mi-ai permis să fac o plimbare incredibilă alături de tine în această călătorie a ta. Îmi amintesc această fotografie de mai sus ca și cum a fost ieri și este doar una dintre numeroasele amintiri uimitoare. O jucătoare grozavă, dar, cel mai important, o persoană și o prietenă grozavă. Toate cele bune, Simo.’‘, a scris Darren Cahill pe social media.

Citește și DE CE NU VA PARTICIPA SIMONA HALEP, LA TURNEUL CAMPIOANELOR 2021

mesajrealitateasimona halepdarren cahilldespartire