Lui Marius Șumudică i se clatină scaunul la Rizespor! Turcii îl contestă: „Ar trebui concediat imediat!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 28 februarie 2021, ora 13:19,
sumudica rizespor
sumudica rizespor

Desemnat cel mai bun antrenor al Turciei la finalul anului trecut, Marius Șumudică este aproape să schimbe din nou echipa, după doar câteva partide pe banca lui Rizespor!

Tehnicianul român în vârstă de 49 de ani a rămas fără victorie şi după al șaptelea meci pe banca turcilor. După partida pierdută în urmă cu câteva etape în Superliga Turciei, cu scorul de 0-2 contra lui Erzurumspor, despre Marius Şumudică s-a zvonit chiar că ar fi vrut să demisioneze imediat după terminarea partidei, din cauza rezultatelor modeste ale echipei de la venirea sa.

Acum, analistul TV care i-a prevestit lui Șumudică plecarea de la Gaziantep a vorbit din nou despre destinul românului în Turcia. Rıdvan Dilmen este de părere că șansele ca actualul antrenor al lui Rizespor de a rămâne la echipă sunt mici în aceste momente și consideră că cele două părți ar trebui să se despartă.

Sursa foto: Çaykur Rizespor/Facebook

Nu este posibil ca antrenorul să mai lucreze la această echipă, după ceea ce a afirmat. Ar trebui concediat. Drumul său și al lui Rize trebuie să se despartă. Mie îmi place Șumudică, încearcă să aplice un anumit sistem de joc la echipele sale. Declarațiile lui sună interesant și înseamnă «Dați-mă afară! Mi-este dor de România». Cum nu poți să-i dai afară pe toți jucătorii, pe care antrenorul i-a criticat, renunți la tehnician!”, a spus Ridvan Dilmen la emisiunea „100% Fotbal” de la NTV.

Rizespor ocupă în acest moment locul 15 în campionatul Turciei, cu 28 de puncte acumulate după cele 26 de etape disputate în actualul sezon.

Citește și Șumudică, pregătit să plece din Turcia: ”Ne așezăm la masă și vorbim!”

realitateasumudicasuperliga turcieideclaratiianalist tvrizespor