SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

EXCLUSIV | Situaţia lui Magaye Gueye la Dinamo: ,,Cu siguranţă clubul va cere daune pentru scandal! Imaginea a fost pătată în toată lumea”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 17 aprilie 2021, ora 12:10,
Magaye Gueye
Magaye Gueye

Magaye Gueye a fost depistat pozitiv cu cocaină la un control antidoping efectuat de cei de la ANAD, la meciul din Cupa României, cu FCSB.

Imediat după ce a fost depistat cu substanţe interzise în corp, Magaye Gueye a fost suspendat până când se va lua o decizie în urma anchetei finalizate de către cei de la ANAD.

Mario Nicolae, managerul sportiv al celor de la Dinamo, spune că lucrurile nu vor rămâne nerezolvate. Acesta spune că echipa din Ştefan cel Mare va cere daune pentru afectarea imaginii clubului Dinamo, în urma acestui scandal.

,,Nu mai suntem aşa apdataţi, pentru că din punctul nostru de vedere, jucătorul este suspendat. Contractul lui este deocamdată suspendat, urmând ca în momentul în care vom avea o decizie finală să vedem şi noi ce măsuri vom lua împotriva lui, pentru că lucrurile nu vor rămâne aşa. Sa nu creadă cineva că doar s-a rupt contractul şi ‘Mulţumim, Magaye’. Cu siguranţă Dinamo va cere ceva daune pentru imaginea creată în urma acestui scandal. Imaginea lui Dinamo a fost pătată peste tot în lume.

Este suspendat din momentul în care s-a dat prima decizie, din ce înţeleg a plecat de atunci în Franţa şi aşteaptă şi el împreună cu avocaţii lui. În ceea ce priveşte legătura între Dinamo şi Magaye, lucrurile sunt clare. Jucătorul este suspendat până când vom avea decizia organelor competente, urmând ca mai apoi clubul Dinamo să ia o decizie ce va face .”, a declarat Mario Nicolae, în exclusivitate, pentru realitateasportiva.net.

19 meciuri a jucat Magaye Gueye pentru Dinamo, în acest sezon, reuşind să înscrie şi trei goluri.

250.000 de euro este cota de piaţă a atacantului de 30 de ani, potrivit transfermarkt.com.

Foto: Profimedia

Citeşte şi EXCLUSIV | Conducerea “câinilor”, pusă la zid în cazul Gueye: “Nu trebuia iertat din prima”

realitateafcsbmario nicolaeexclusivmagaye gueyedinamo