Man, criticat! Doi fotbaliști de la FCSB „fac legea” la naționala de tineret: „Prestații excelente!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 06 septembrie 2020, ora 17:45,
andrei vlad
andrei vlad

Națioanala de tineret a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), selecţionata de tineret a Finlandei, într-un meci din preliminariile Campionatului European U21 de anul viitor.

Jocul solid etalat de fotbaliștii pregătiți de Adi Mutu a încântat lumea fotbalului, iar unii jucători au reușit cu siguranță să atragă atenția prin evoluțiile lor.

Helmut Duckadam a fost impresionat de jocul portarului Andrei Vlad, titularul din poarta FCSB, și al lui Darius Olaru, marcatorul primului gol al României U21, la fel, fotbalist legitimat la FCSB.

Marea dezamăgire a legendei steliste a reprezentat-o Dennis Man, despre care spune că a încercat, însă nu a reușit prea multe.

„Andrei Vlad a avut o prestație foarte bună, excelentă. Dacă nu era el, probabil că la pauză era 2 sau 3 la 0 pentru finlandezi. Olaru cred că a fost cel mai bun jucător de pe teren, după Vlad. Dennis Man a încercat, dar nu prea a avut reușite. Nu știu dacă a fost afectat, nu trebuia să-l afecteze. El trebuia să fie unul dintre cei mai buni de la tineret și să arate că merită la echipa de seniori”, a declarat Helmut Duckadam, pentru Digi Sport.

România U21 întâlnește Malta, marți, 8 septembrie, de la ora 19.00.

Citește și • El este primul jucător care se va despărți de Craiova?! Un club din Italia a intrat pe fir

fcsbandrei vladdarius olarurealitatea