Man şi Mihăilă, sfătuiţi după retrogradarea Parmei. „Să plece, Serie B e altceva!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat vineri, 07 mai 2021, ora 21:41,
ManMihaila

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au retrogradat în Serie B la prima lor aventură în fotbalul italian. Cei doi internaţionali români au primit un sfat de la unul dintre românii care s-au adaptat la rigorile fotbalului din Peninsulă.

Paul Codrea a evoluat în Italia din 2001 până în 2012 şi crede că cei doi români de la Parma vor avea viaţă grea în Serie B. Codrea i-a sfătuit pe Man şi Mihăilă să accepte eventualele oferte de transfer după ce Parma a retrogradat.

Codrea a avut cuvinte de laudă pentru felul în care Man şi Mihăilă s-au descurcat la debutul în Serie A.

„Spre surprinderea mea, amândoi s-au integrat repede. La Man chiar nu mă aşteptăm să o facă, chiar dacă de el îmi plăcea şi înainte, are multă calitate. Serie B este un campionat de uzură, nu prea e calitate acolo, nu e bine pentru ei să rămână. Ar fi bine să plece de la Parma. Serie B e un campionat greu. Am jucat acolo câţiva ani. Multă cantitate, dar nu e calitate, e luptă, e bătaie, iar ei doi nu sunt genul acesta de jucători. Sigur, nu e un capăt de ţară să joci în Serie B, dar înseamnă cu totul altceva”, a declarat Codrea, la Radio Gold FM.

Genoa, Palermo, Perugia, Torino, Siena şi Bari sunt echipele pentru care fostul mijlocaş, în vârstă de 40 de ani, a evoluat în Italia.

CITEŞTE ŞI: Viitorul românilor de la Parma a fost decis! Ce spun oficialii clubului despre plecarea lui Man și Mihăilă

mihailaretrogradaretransferPaul codreaserie Bitaliainternationalparmaman
vizita medicala fcsb

Start pregătire pentru FCSB! Care au fost absențele roș-albaștrilor la vizita medicală

Romania v Germany – FIFA World Cup 2022 Qatar Qualifier, Bucharest – 28 Mar 2021

EURO fără România! Stelea, realist: „Din păcate, nu merităm!”