Man și Stanciu, doriți la pachet de un colos al fotbalului european! Ce scrie presa din străinătate

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 13 iulie 2021, ora 20:08,
Dennis Man și Nicolae Stanciu, Profimedia Images
Dennis Man și Nicolae Stanciu, Profimedia Images

Cei doi internaționali români ar putea face echipă din sezonul următor și la formația de club și nu doar la lotul național al României!

Numele lui Nicușor Stanciu, dar și cel al lui Dennis Man, au fost tot mai vehiculate în această vară, astfel că evoluțiile celor doi din ultimul sezon nu au trecut neobservate. Dacă Stanciu a fost unul dintre jucătorii de bază ai celor de la Slavia Praga, fiind desemnat și cel mai bun stranier din campionatul Cehiei, de partea cealaltă, jucătorul Parmei a izbutit să bifeze primele prezențe în Serie A, iar impresia celor din peninsulă a fost una foarte bună.

Acum, de situația celor doi tricolori s-a interesat Galatasaray Istanbul, formație care vrea să se întărească semnificativ în această vară. Turcii anunță că formația pregătită de Fatih Terim îi dorește pe Stanciu și Man, ultimul din urmă intrând și în vizorul vicecampioanei Italiei, AC Milan.

Sursa foto- Credit Alessandro Garofalo/LaPresse, Profimedia Images Dennis Man

„Fatih Terim şi echipa de scouteri caută să facă transferuri. Burak Elmas (n.r. – preşedintele clubului) au trecut la acţiune şi au adăugat staruri pe listă: Ludwig Augustinsson, Nicolae Stanciu, Dennis Man. Galatasaray e pe urmele lui Dennis Man. Şi cluburile AC Milan şi Lille îl doresc pe starul român, care poate juca în bandă”, au scris cei de la Fotomac.

Dacă Slavia Praga cere șapte milioane de euro în schimbul lui Nicușor Stanciu, Parma nu este dispusă să renunțe la Dennis Man pentru mai puțin de 25 de milioane de euro.

Ce spune președintele cehilor despre interesul lui Galatasaray pentru Stanciu

„Cluburile au dreptul să facă oferte pentru jucătorii noștri, dar mereu trebuie să fie o ofertă interesantă atât pentru Slavia, cât și pentru jucător. Am vorbit cu președintele lui Galatasaray la cererea sa, dar nu am ajuns la un acord, iar în astfel de situații este obligatoriu să existe și un consens între conducere și antrenor”, a spus Jaroslav Tvrdik.

Citește și NICUȘOR STANCIU, LA MARE CĂUTARE ÎN ACEASTĂ VARĂ! GALATASARAY NU ESTE SINGURA ECHIPĂ INTERESATĂ DE ROMÂN

parmamanrealitateagalatasaraytransferslavia pragastanciu