Nicușor Stanciu, la mare căutare în această vară! Galatasaray nu este singura echipă interesată de român

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 13 iulie 2021, ora 18:01,
Nicusor Stanciu, sursa foto Slavia Praga/Facebook
Nicusor Stanciu, sursa foto Slavia Praga/Facebook

Mijlocașul român în vârstă de 28 de ani pare că reprezintă o țintă clară în această vară, astfel că după Galatasaray, o altă formație și-a manifestat interesul pentru serviciile sale!

Evoluțiile lui Nicușor Stanciu din ultimul sezon au intrat imediat sub atenția mai multor cluburi, iar Galatasaray Istanbul a fost prima echipă care s-a înscris în cursa pentru semnătura sa. Desemnat cel mai bun jucător străin din Cehia în sezonul precedent, mijlocașul român este dorit de Fatih Terim la formația sa, iar conducerea clubului a făcut deja prima propunere concretă pentru jucător.

Stanciu. Foto: Profimedia

Cu toate acestea, jurnaliștii de la isport.cz notează că Slavia Praga a primit o ofertă și din partea club din zona Golfului. Cehii nu au precizat însă despre ce club este vorba, dar au dezvăluit că propunerea arabilor este peste cea înaintată de Galatasaray, respectiv de 6 milioane de euro, cu 1,5 milioane de euro mai puțin decât ar fi dispusă Slavia să renunțe la Stanciu.

Formația pregătită de Fatih Terim ar putea avea însă câștig de cauză în fața saudiților, asta deoarece internaționalul român este încântat mai mult să meargă în Superliga Turciei și să rămână în circuitul echipei naționale.

7.000.000 de euro este cota de transfer a românului în acest moment, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 45 de partide, 16 goluri şi opt pase decisive reprezintă bilanțul lui Stanciu în ultimul sezon pentru Slavia Praga.

Citește și NOI DETALII DESPRE TRANSFERUL LUI NICUȘOR STANCIU LA GALATASARAY! GICĂ HAGI, IMPLICAT ȘI EL

realitateagalatasaraytransfer stanciustanciuslavia praga