Managerul Simonei Halep, despre momentul care i-a marcat viața: „Eram la duș, plângând”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 25 mai 2020, ora 19:09,
simona-halep

Virginia Ruzici se numără printre oamenii care au stat în spatele ascensiunii Simonei Halep. O jucătoare de tenis de succes, Ruzici a câștigat 14 titluri în carieră, inclusiv un turneu de Mare Șlem.

Fosta câștigătoare de la Roland Garros din ’78 este acum managerul Simonei Halep și are doar cuvinte de laudă la adresa ocupantei locului doi din ierarhia WTA.

„Simona este mare și este extraordinară. A făcut ceva foarte important și măreț pentru ea și pentru tenisul românesc. Am auzit de ea când avea 14 ani și mi-am dat seama că era cea mai talentată”, a spus managerul Simonei.

Ruzici a rememorat un eveniment care i-a marcat cariera. În 1973, la Roland Garros, românca avea să devină jucătoarea care a pierdut același meci de două ori.

„Era în setul trei și trebuia să schimbăm terenul, moment în care Mariana Simionescu a intrat pe teren să îmi facă un masaj, fără ca eu să îi fi cerut așa ceva. În România făceam de multe ori lucruri de genul acesta, care nu erau permise de regulamente. Arbitrul m-a descalificat, am simțit că a căzut cerul pe mine.

Zece minute mai târziu, eram la duș, plângând, și a venit Mariana și mi-a spus că arbitrul a revenit asupra deciziei. Am revenit pe teren, dar am pierdut”, a povestit Virginia Ruzici, potrivit Eurosport.

Virginia Ruzici a pierdut atunci meciul cu Nathalie Fuchs, reprezentanta țării gazdă, scor 3-6, 6-3, 8-10.

Citește și • EXCLUSIV | S-a făcut pasul decisiv pentru o pace istorică între fanii CSA și FCSB? “Nu există niciun conflict”

simona halepteniswta
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”