Mara, despre amânarea meciului cu Dinamo: „COVID-ul ăsta ne omoară pe toți!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 31 octombrie 2020, ora 00:28,
mara
mara

Bogdan Mara, director sportiv la Astra, a explicat că gruparea giurgiuveană era în imposibilitate de a aduce la jocul cu Dinamo 13 fotbaliști. Mai mult, nici măcar portar nu aveau cei de la Astra. 

Mara a spus că scăzând infectații, accidentații și suspedații, Astra nu avea jucători pentru meciul cu Dinamo.

„Majoritatea testelor s-au făcut azi la Ploiești. Ieri, au fost testați jucătorii de la echipa a doua, azi, de la prima echipă. Așteptăm în cursul acestei seri să primim rezultatele. Nu orice clinică îți face 40 de teste deodată. Ne-am testat cum am putut, nu durează 5 minute.

La echipa a doua am avut 12 pozitivi, restul negativi. Concluzia e că nu ne ies 13 fotbaliști pozitivi, valizi. Avem suspendați, accidentați, deci vreo 20 de indisponibili. Nici portar nu aveam. COVID-ul ăsta ne omoară pe toți”, a spus Mara în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

De asemenea, oficialul giurgiuvenilor a relatat cazul ciudat al lui Constantin Dima:

„El a făcut testul pentru anticorpi și i-a ieșit că are anticorpi. Acum a ieșit din nou pozitiv, poate fi un test contaminat, de-aia am preferat să schimbăm clinica. Iar dacă iese negativ acum, e bătaie de joc față de viețile oamenilor! Oamenii s-au izolat, au plecat de acasă, își lasă familiile disperate”.

covidAstrarealitateabogdan mara