Marea greșeală făcută de Nicolae Dică de la preluarea FCSB: „Am fost puțin mai euforic. Sper să nu se mai repete”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat joi, 22 septembrie 2022, ora 18:56,
Nicolae Dică recunoaște că la pauza meciului de pe teren propriu cu FC Hermannstadt trebuia să facă doar 3 schimbări, nu 4
Nicolae Dică recunoaște că la pauza meciului de pe teren propriu cu FC Hermannstadt trebuia să facă doar 3 schimbări, nu 4

Antrenorul Nicolae Dică a recunoscut că nu trebuia să facă 4 înlocuiri la pauza meciului cu FC Hermannstadt din Etapa a 7-a a Superligii.

Am făcut 4 schimbări când nu trebuia să fac”, acceptă Nicolae Dică

Nicolae Dică a fost numit antrenor al FCSB pe 26 iulie, zi în care patronul Gigi Becali i-a garantat că că va avea libertate până la sfârșitul turului.

Tehnicianul susține că patronul s-a ținut de cuvânt până acum și recunoaște că au fost momente în care ar fi trebuit să procedeze altfel.

Am făcut 4 schimbări când nu trebuia să fac. Eu voiam să fac 3 schimbări în minutul 30, Antrenorul secund îmi spunea să nu le fac. La pauză i-am spus că vreau 4 schimbări, eram prea supărat.

Mi-a zis să fac măcar 3. I-am spus că fac 4 și după mi-a cerut Musi schimbare. Am fost puțin mai euforic, voiam să schimb exact în acel moment. Dar au fost momente când n-am făcut nicio schimbare.

Am greșit, da. Dacă făceam trei, era mai bine. Dar îmi dau seama unde greșesc și unde nu, după jocuri. Se întâmplă, învățam din greșeli și sperăm să nu se mai repete”, a spus Dică, la Digi Sport.

Tehnicianul face referire la meciul de pe teren propriu cu FC Hermannstadt din etapa a 7-a. scorul după primele 45 de minute era 1-1, iar Dică i-a scos din teren pe Oaidă, Rusu, Rață și Dulca și i-a trimis pe Edjouma, Miculescu, Cordea și Octavian Popescu.

superliganicolae dică