Marius Avram revine în fotbal! Va lucra la LPF: ,,Am discutat cu Justin Ştefan”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 20 februarie 2021, ora 12:54,
marius avram

Marius Avram, cel care s-a retras din arbitraj la finalul lui 2020, nu va mai sta pe bară, pentru că va ocupa o funcţie în cadrul LPF.

Fostul central revine în fotbal, dar momentan nu se ştie pe ce funcţie, pentru că un anunţ în această privinţă urmează să fie făcut săptămâna viitoare.

Avram, deşi încă nu a fost prezentat oficial la Ligă, ştie deja cum merg lucrurile. Acesta a dezvăluit care este stadiul pregătirilor în ceea ce pri veşte implementarea sistemului VAR.

,,Au fost niște discuții pe care le-am avut cu cei de la Liga Profesionistă de Fotbal, în speță cu Justin Ștefan. Săptămâna viitoare se va face anunțul. Exact, exact (n.r. – când a fost întrebat dacă atunci va fi învestirea oficială). Tot atunci veți afla exact cu ce mă voi ocupa.

Din punctul de vedere al implementării sistemului VAR, Liga Profesionistă de Fotbal este pregătită. Deja au carele de televiziune pregătite, toată aparatură pregătită, așteaptă doar ca arbitrii să fie pregătitți. Dar, ei tehnic sunt 100% pregătiți.’‘, a declarat Marius Avram, pentru Digisport.

Marius Avram s-a retras din arbitraj la finalul anului 2020, după ce Federaţia a ales să-l scoată de pe lista arbitrilor FIFA.

Ultimul meci pe care Marius Avram l-a arbitrat în Liga 1 a fost Dinamo – CFR Cluj, scor 0-2.

Citeşte şi Marius Avram, discurs dur la adresa CCA şi înţepături către Vassaras: ,,Aceşti ultimi 4 ani mi-au fost luaţi”

 

 

realitateaarbitrajmarius avramliga 1LPF
profimedia-0615507503

EURO 2020 | Olanda și Ucraina, debut cu cinci goluri la turneul final! Cum arată clasamentul grupei C

florin-tanase

Florin Tănase și-a făcut iubita fericită! Unde a cerut-o în căsătorie căpitanul FCSB-ului