Marius Lăcătuş, încrezător că Steaua va promova în Liga a 2-a: ,,Au şanse să termine pe primul loc”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 19 martie 2021, ora 18:33,
marius-lăcătuș-despre-echipa-națională

Steaua Bucureşti are ca obiectiv promovarea în Liga a 2-a la finalul acestui sezon, iar Marius Lăcătuş se arată încrezător în şansele ,,militarilor”.

Fostul stelist este de părere că jucătorii Stelei nu trebuie să aibă altceva în cap decât promovarea în liga secundă la finalul sezonului de Liga a 3-a.

,,Fiara” mai spune că e foarte important că elevii lui Daniel Opriţa nu au pierdut duelul cu rivalii de la FCSB II, care au şi ei pretenţii la promovare în acest sezon.

Atâta timp cât regulamentul îi permite (n.r. aducerea de jucător de la prima echipă), el face ce crede de cuviință la echipa lui. E problema lor. E important că Steaua n-a pierdut acest joc, sunt pe primul loc, au șanse destul de bune să termine pe primul loc. Să sperăm că așa se va termina.

Eu sper să promoveze, nu cred că trebuie să existe un alt obiectiv decât promovarea. Nu este ușor, ținând cont de faptul că se joacă aceste baraje, dar cred că, la lotul pe care îl au, la ora actuală, pot spera la promovare.”, a declarat Marius Lăcătuş, pentru ProSport.

CSA Steaua se află pe primul loc în Liga a 3-a, iar pe doi FCSB II, însă pentur a promova în Liga a 2-a, cele două echipe vor trebui să dispute două baraje mai întâi.

Citeşte şi EXCLUSIV | Cum este văzut din afara ţării conflictul FCSB – CSA Steaua: ,,E o situaţie tristă! Avem o problemă când facem lucruri bune”

marius lacatussteauarealitatetaliga 2fcsb 2liga 3
eriksen3

Ultimele detalii despre starea lui Eriksen: ”Am stat de vorbă cu tatăl lui”

eriksen0

Edi Iordănescu, alături de Eriksen după cumplitul eveniment: „Slavă lui Dumnezeu că a scăpat!”